Gerda van Rijn temidden van het aanbod van Labels86. „Van de opening gaan we een feestje maken.
Gerda van Rijn temidden van het aanbod van Labels86. „Van de opening gaan we een feestje maken." Eigen foto

Labels86: veel winkels onder één dak

2 april 2019 om 15:53 Advertorial_2

BARNEVELD Niet één, maar meer dan twintig winkels in één pand. Zo vat Gerda van Rijn het concept van Labels86 samen. Twee jaar geleden was ze daar ook al mee bezig. „Aan het Raadhuisplein ben ik klein begonnen met Knus en Zo. Dat pand was niet geschikt om uit te breiden. Vandaar de beslissing om groter te gaan en naar Langstraat 86A, in de winkelstraat te verhuizen."

Per 27 maart is de winkel aan het Raadhuisplein gesloten, maar het 'tijdperk' Knus en Zo is niet voor niets geweest, vindt Gerda. ,,Ik wilde mijn ervaring gebruiken om elders opnieuw aan de slag te gaan. Toen ik bij mijn zoektocht naar een geschikte locatie op een pand in de Langstraat stuitte, wist ik het zeker. Hier ga ik opnieuw beginnen."

Voortvarend maakte zij ondernemers enthousiast om een ruimte bij Labels86 te huren om daar hun producten te verkopen. ,,Vanaf het begin liep dat als een trein. Inmiddels is er zelfs een wachtlijst, maar wie belangstelling heeft, moet zich zeker melden."

SHOP IN SHOP Voor wie het idee achter 'shop in shop' onbekend is, legt Gerda het graag uit. ,,Ik huur een pand, in dit geval van ruim driehonderd vierkante meter. Ondernemers kunnen een gedeelte huren. Dat loopt uiteen van een forse kast tot een oppervlakte van veertig vierkante meter. Ik bied alle faciliteiten, zoals een centraal kassasysteem, en ik zorg voor personeel."

Voor die ondernemers heeft dit concept als voordeel dat ze zich niet zelf met de verkoop van hun producten hoeven te bemoeien en slechts hun assortiment op peil moeten houden. Voor de klanten betekent het onder één dak volop keuze aan producten. ,,Dat aanbod loopt uiteen van dameskleding en sieraden tot hobby-artikelen, wol, kinderkleding, cadeaus, woondeco en groendecoraties."

Gerda zorgt voor de reclame en de marketing, maar zij benadrukt dat het vooral een samenspel is tussen haar en de deelnemende ondernemers. Dat geldt ook voor de activiteiten tijdens de opening op 6 april. ,,Daar gaan we een feestje van maken, maar ongetwijfeld hebben de 25 winkels bij Labels86, het is tenslotte 'shop-in-shop', allerlei aantrekkelijke aanbiedingen."

Komende dagen gaan Gerda en haar medewerkers, twee vaste krachten en aantal vrijwilligers, proefdraaien en het kassasysteem testen. ,,Ik wil er zeker van zijn dat we mogelijke kinderziekten verhelpen voordat de klanten hier straks massaal een kijkje komen nemen", besluit Gerda lachend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie