VV Barneveld weer nipt onderuit

23 maart 2019 om 21:52 Sport/sport

BARNEVELD Na veel strijd ging Barneveld in een spannende wedstrijd met 2-3 onderuit tegen Zwart Wit '63. De wedstrijd begon slecht voor Barneveld. Slordig balverlies leidde al in de 2e minuut door Fabian van Panhuis tot een 0-1 achterstand. Zes minuten later verhoogde Mike Jansen de voorsprong naar 0-2. VV Barneveld wist zich te herpakken en het spelniveau bij Zwart Wit zakte ver terug. Halverwege de eerste helft scoorde Barneveld de aansluitingstreffer. Een hoge voorzet van Martijn Mulder werd door Fabian van Esch bij de tweede paal binnen gekopt; 1-2. Barneveld bleef sterker en in de 35e minuut viel de gelijkmaker. Op een corner van Mark Ecker kopte Larsson van Dijk in. Via een tegenstander viel de bal voor de voeten van Fabian van Esch, die de 2-2 binnen schoot. In de slotfase herstelde Zwart Wit zich en had pech met een schot van Bart Mous op de paal. Even later moest doelman Stijn van de Belt in actie komen om een schot van Mark Ecker uit de hoek te halen.

Na de hervatting ging Mark Ecker in de 50e minuut op een pass van Kevin Michielsen alleen op de doelman af, maar hij schoot via de doelman naast. Uit de hoekschop werd de bal door een verdediger van Zwart Wit van de doellijn gehaald. Een ongelukkige actie van Martijn Mulder leverde Zwart Wit in de 60e minuut een strafschop op, die Bart Mous benutte; 2-3. Daar bleef het bij, hoewel Larsson van Dijk in de 90e minuut nog dicht bij de gelijkmaker was. Zijn kopbal werd door een verdediger van de doellijn gehaald.