Rood Wit houdt Otterlo op 0-0

23 maart 2019 om 21:51 Sport/sport

VEENHUIZERVELD Otterlo had gedurende de gehele wedstrijd het beste van het spel, maar de schutters lieten het afweten en daar ook Rood Wit niet wist te scoren, eindigde de wedstrijd in een dubbelblanke stand.

Otterlo kreeg voor de rust de meeste mogelijkheden, maar Alvin Broekhuizen en Robin Koning schoten in kansrijke positie over, terwijl Paul Speldenbrink in handen van doelman René van Hemel schoot. Beide ploegen hadden kort voor de rust nog een kans om op voorsprong te komen, maar de inzetten van Michiel Broekhuizen voor Otterlo en Barry Grevengoed voor Rood Wit misten het doel.

Ook na de hervatting kreeg Otterlo de eerste kansen. Ruben Hazeleger en Evan Teunissen wisten ze echter niet te benutten. In de 62e minuut hield doelman Bas Pol met een knappe redding op een vrije trap van Barry Grevengoed de nul voor zijn ploeg vast. In de 78e minuut leek Otterlo op voorsprong te komen. Robin Koning schoot op de paal en Pattrick van Norden benutte de rebound. Het doelpunt werd wegens buitenspel geannuleerd. In de 87e minuut overkwam Rood Wit hetzelfde. Barry Grevengoed scoorde op een vrije trap van Bram van Meerveld, maar ook deze treffer vond geen genade in de ogen van de scheidsrechter

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie