Op de foto het winnende team van boven naar beneden en van links naar rechts: trainers/coaches: Thomas, Naomi en Chris. Spelers: Eelco, Ruben, Twan, Kevin, Tess, Myrthe, Ruben, Imre, Youp, Demi en Fenne. Op de foto ontbreekt Luca.
Op de foto het winnende team van boven naar beneden en van links naar rechts: trainers/coaches: Thomas, Naomi en Chris. Spelers: Eelco, Ruben, Twan, Kevin, Tess, Myrthe, Ruben, Imre, Youp, Demi en Fenne. Op de foto ontbreekt Luca. Lisette Hoogeveen- Lenting

DWK-jeugd onder de 11 kampioen.

17 maart 2019 om 15:44 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 16 maart werd het onder de 11 team van Zwem- en Waterpolovereniging DWK kampioen. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en ook afgelopen zaterdag tegen de Houtrib in Lelystad is er met 5-9 gewonnen. Met de start van de wedstrijd bleken er wel wat zenuwen en spanning aanwezig te zijn. De DWK-jeugd speelde onrustig en niet hun normale spel. In de eerste en tweede periode eindigden ze op een kleine achterstand, maar bij de derde periode kregen ze de overhand. Daarna werd de voorsprong niet meer weggegeven. Dit was ook fijn voor het publiek, dat in grote getale was meegekomen naar deze uitwedstrijd.

Aanstaande zaterdag 23 maart speelt de DWK-jeugd onder de 11 om 18.15 uur een thuiswedstrijd in de Veluwehal. Wilt u deze kampioenen aanmoedigen? U bent van harte welkom.

Op de foto van boven naar beneden en van links naar rechts: trainers/coaches: Thomas, Naomi en Chris. Spelers: Eelco, Ruben, Twan, Kevin, Tess, Myrthe, Ruben, Imre, Youp, Demi en Fenne. Op de foto ontbreekt Luca.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie