Woudenberg speelt dijk van een tweede helft

16 maart 2019 om 20:46 Sport/sport

WOUDENBERG 0-0 was de ruststand in Oldebroek bij het treffen tussen OWIOS en Woudenberg. De ploeg van Jeroen Peters speelde een dijk van een tweede helft en zorgde uiteindelijk voor een 0-6 eindstand. ,,Maar aan de uitslag moeten we niet te veel waarde hechten", benadrukt Peters.

Hij houdt zich vooral vast aan het spel dat zijn elftal tegen OWIOS etaleerde. Ook in de eerste helft was dat naar behoren, al werd dat niet vertaald in de ruststand. Met name Thomas Bruijnzeels had pech, want hij raakte de paal.

In het eerste kwartier na de pauze deed Woudenberg alsnog zaken. Mark de Graaf scoorde 0-1 en Tom de Greef tilde de score naar 0-3. ,,We deden het goed, al ging er natuurlijk bij de tegenstander ook het nodige fout. Dat is voetbal", vindt Peters. Via goals van Emmanuel Makonga, Robin Hanna (strafschop) en opnieuw De Graaf werd het halve dozijn volgeschoten. De coach uit Leusden genoot ervan, maar hecht vooral waarde aan het veldspel. ,,We hebben na een paar moeizame weken weer een fris Woudenberg laten zien. Dat is veel belangrijker dan deze hoge uitslag."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie