Stroe walst met 9-0 over Valburg heen

16 maart 2019 om 20:35 Sport/sport

STROE Stroe had voor de rust een halfuur lang moeite met scoren tegen Valburg. Na de eerste treffer in de 30e minuut brak met een 0-3 voorsprong de rust aan. Na de rust voegde een oppermachtig Stroe nog zes doelpunten aan de score toe.

Nadat Stroe wat kansen had laten liggen, opende Axel Lensen in de 30e minuut op een pass van Richard van den Brink de score; 0-1. Drie minuten later zorgde dezelfde speler op aangeven van Roy Kruse voor de 0-2. Vlak voor de rust verhoogde Roy Kruse de voorsprong naar 0-3. Dat werd de ruststand, omdat doelman Gerben Slingerland op slag van rust met een goede redding een tegentreffer wist te voorkomen.

Na de hervatting kwam een jong en pover voetballend Valburg er niet meer aan te pas. Binnen een kwartier hadden Roy Kruse en Roy Groenevelt de score opgevoerd naar 0-5. Daarna was het de beurt aan Axel Lensen, die met vier doelpunten nog een raszuivere hattrick aan zijn eerste hattrick toevoegde en de eindstand op 0-9 bepaalde.

Na het slechte begin na de winterstop lijkt Stroe de goede vorm weer gevonden te hebben. Dat is nodig ook, want volgende week wacht de topper tegen koploper Veluwse Boys.