SDV Barneveld haalt flink uit

16 maart 2019 om 21:59 Sport/sport

BARNEVELD SDV Barneveld boekte vorige week de eerste overwinning in 2019. Tegen Nunspeet werd ook de eerste thuiszege van dit kalenderjaar geboekt: 4-1. De Barnevelders hadden aan een periode van negen minuten in de tweede helft genoeg om de wedstrijd te beslissen.

Tussen de 49e en 57e minuut scoorde SDVB liefst drie keer op rij. Onur Tekay, Ricardo Mengerink en Rick Degenaar waren de doelpuntenmakers. ,,Ons spel was in de eerste helft niet goed'', vond Johan de Man. ,,Daarna deden we het wel goed. Bij Nunspeet wisten ze er geen raad mee.''

Na de 3-0 was de wedstrijd gespeeld. Nunspeet kwam nog wel terug tot 3-1. Degenaar zorgde er voor dat de eindstand 4-1 werd. De Man was tevreden. ,,Het had ook zomaar 6-1 of 7-1 kunnen worden. We creëerden genoeg kansen daarvoor. Maar ja, je kan niet alle kansen benutten.