Afbeelding
Cees van Dijk

Nieuwe verfspeciaalzaak Voorthuizen maakt de wereld mooier

5 maart 2019 om 13:57 Advertorial_2

VOORTHUIZEN Pas een paar weken is de winkel open, maar klanten weten de verfspeciaalzaak van Aranka en Herman van der Maarl aan de Bakkersweg in Voorthuizen nu al te vinden. „De officiële opening is op 9 maart. Daar maken we een mooi feestje van", belooft Herman. Nadat een lichamelijke beperking hem dwong een andere invulling aan zijn werkzame leven te geven, vatte hij het plan op een verfspeciaalzaak te beginnen. „Ik wilde niet bij de pakken neerzitten en bedacht een eigen verfconcept, gebaseerd op goed advies en professionele kwaliteitsproducten. Daarnaast wil ik mensen met een beperking kansen bieden. Als ondernemer kan ik het verschil maken en inhoud geven aan mijn maatschappelijke betrokkenheid."

Het Veluws Verfhuis is dealer van vooraanstaande verfmerken als Sikkens, Pure, Little Greene en Farrow & Ball. Daarnaast vormt BLAUW, het eigen merk, een prominent deel van het assortiment. Herman: „Dat leveren we in iedere denkbare kleur. BLAUW is een professionele kwaliteitsverf met een minimale milieubelasting vervaardigd door Nederlandse producenten. Deze verf staat voor duurzaam schilderwerk, binnen en buiten."

SOCIAAL BEWOGEN EN MILIEUBEWUST „Met BLAUW brengen we ondersteunende werkzaamheden onder bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van kleurkaarten, plakken van etiketten en stempelen van roerhoutjes", licht Aranka toe. Milieubewust ondernemen vinden zij en haar man belangrijk. „Daarom zijn de stelen van onze kwasten ongelakt en gebruiken we uitsluitend gerecycled plastic. Onze BLAUW muurverven zijn oplosmiddel- en weekmakervrij."

Bij het Veluws Verfhuis kunnen particulieren, schildersbedrijven en aannemers terecht . „Als professionele groothandel kopen we rechtstreeks bij de fabriek. Daardoor liggen onze prijzen lager dan bij de bouwmarkt, terwijl onze dienstverlening niet stopt bij de verkoop van een pot verf", benadrukt Herman. „Binnen ons netwerk hebben we behangers, glaszetters, schilders en timmerlieden. Wij adviseren, bedenken slimme oplossingen en kunnen de gehele projectuitvoering organiseren." Aranka houdt zich bij het Veluws Verfhuis bezig met de marketing, terwijl Herman zich richt op de organisatorische aspecten. Wat zij gemeen hebben is hun passie voor kleuren en kwaliteitsproducten. „Daarmee willen wij de wereld een beetje mooier maken."

www.veluwsverfhuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie