Revival ook puntloos terug uit Hardenburg

3 maart 2019 om 20:43 Sport/sport

TERSCHUUR Revival heeft in Hardenberg geen potten kunnen breken tegen Juventa. In de eerste helft had de thuisploeg al het verschil gemaakt; een goede tweede helft kon Revival geen punten bieden.

Even leek Revival drie vaste waarden te moeten missen vanwege de timing van de wedstrijd, maar uiteindelijk ontbrak alleen Laura Ringeling. ,,We wisten dat het moeilijk zou worden. Juventa is net als wij van het fysieke spel en zij liggen ons niet zo goed'', aldus coach Bert van Drongelen. Daar was geen woord van gelogen, want in de eerste helft denderde Juventa over Revival heen.

Bij de 18-5 ruststand bracht Van Drongelen vers bloed in het veld 'voor een andere wending'. Dat lukte redelijk, maar vooral aanvallend kon Revival weinig klaarspelen.

Doelpuntenmakers: Eltjo Lozeman 3, Eric van de Glind 3, Maaike van Veldhuizen 2, Anke Verkerk 1, Bertine van de Mheen 1, Carlijn Penthum 1, Albert van de Braak 1.