Christel en Maartje
Christel en Maartje M. Foppen

Solisten van Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen goed begonnen aan nieuw twirlseizoen

24 februari 2019 om 00:30 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag begon voor een aantal leden van twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen weer het nieuwe twirlseizoen. De wedstrijd was in sportcentrum De Koploper in Lelystad.

Maartje de Mol beet het spits af.  Zij deed voor de eerste keer mee aan het onderdeel 1-baton twirling, en kwam daarom uit in de introductie-klasse. Bij de nieuwe eerste deelname worden dan geen punten, maar een plaatsingsniveau toegekend. Maartje liet een mooie routine zien en kreeg voor haar prima optreden als plaatsingsniveau ‘Novice’ toegekend voor de volgende wedstrijd.

Daarna was Christel Foppen met haar routine 1-baton twirling (Senior Novice) aan de beurt. Ze liet stralend een uitstekende routine zien, en werd beloond met een mooie zilveren medaille.

Even later mocht Maartje nog een keer de vloer op, ditmaal met het onderdeel Kidstwirl (pre-teen). Ze stond zelfverzekerd en stralend op de vloer en deze routine voerde zij ook erg goed uit. Ze behaalde hiermee een mooie 2e plaats en kreeg de zilveren medaille uitgereikt.

Met deze mooie resultaten keerden de VoMaKo-leden aan het eind van de middag weer huiswaarts. Benieuwd geworden naar de sport twirlen (een combinatie van turnen, ballet/dans en ritmisch gymnastiek)? Kom vrijblijvend kijken bij de training van twirlvereniging VoMaKo, elke woensdagavond vanaf 18.30uur in 't Trefpunt in Voorthuizen. Vanaf 5 jaar kun je al lid worden, zowel meisjes áls jongens. Of neem gerust eens een kijkje op onze Instagram of Facebook-pagina.

Maartje
Christel en Maartje
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie