Afbeelding
Pauw Media

Middenvelder verlaat SDV Barneveld voor oude liefde

22 februari 2019 om 16:07 Sport/sport

BARNEVELD/WEKEROM Jos van Roekel (26) vertrekt na dit seizoen bij SDV Barneveld. Hij keert terug naar zijn oude club SDS '55. ,,Misschien voor de buitenwacht een opvallende overstap. Maar ik heb gekozen voor mijn maatschappelijke positie. Het heeft absoluut niets te maken de club SDV Barneveld. Ik had het daar goed naar mijn zin, speelde altijd in een prima selectie."

Eip Janssen

,,Natuurlijk zijn wij als club heel blij met zijn terugkeer. We hebben altijd contact met hem gehouden", zegt Edgar Meijer namens SDS '55. Van Roekel: ,,Ik wil wat cursussen gaan volgen om mij voor de toekomst te wapenen. Ik weet nog niet precies hoeveel tijd dat vraagt. Mocht het zo zijn dat ik een keer een training moet overslaan zal dat geen probleem opleveren. Ik daar er zeker geen misbruik van maken. Geen twijfel dat mijn inzet bij SDS '55 hoog zal zijn. Presteren staat bij mij altijd voorop. Maar ik begrijp ook wel dat dat bij een club als SDV Barneveld wat lastiger zou zijn."

De inwoner van Harskamp kijkt uit naar volgend seizoen. ,,Terug op het oude nest of maar een cliché te gebruiken: thuiskomen. Ik ken vrijwel iedereen bij SDS '55, en heb er veel vrienden voetballen.´´

Van Roekel speelde bijna zijn hele voetballeven bij SDS '55. Naast SDVB kwam hij ook uit voor Lunteren en VVA (Achterberg).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie