VVOP kansloos onderuit tegen Unicum

16 februari 2019 om 22:04 Sport/sport

VOORTHUIZEN VVOP kon voor de rust nog gelijke tred houden met Unicum, dat met een 1-0 voorsprong ging rusten. Toen Unicum in de 47e minuut de 2-0 scoorde speelde VVOP een verloren wedstrijd.

De eerste kans was in de 12e minuut voor VVOP. Na een goede actie langs drie tegenstanders schoot Daquillio Degama echter naast. Halverwege de eerste helft kwam Unicum op voorsprong. Nossayr el Aakel schoot een vrije trap vanaf de rand van de zestien in de kruising; 1-0. In de 35e minuut was VVOP dicht bij de gelijkmaker. Een schot van Jos van Milligen spatte op de lat uiteen.

Na de rust vergrootte Unicum al snel de voorsprong. Op een voorzet van Michael Osei kopte Nossayr el Aakel de 2-0 achter doelman Freek van de Steeg. In de 65e minuut werd de wedstrijd definitief beslist door een eigen doelpunt van Stef Overeem; 3-0. Door verlies van koploper Woudenberg pakte Unicum door de overwinning de koppositie in de tweede klasse G.