Afbeelding
Henk Hutten

SDS '55 onderuit bij Hoevelaken

16 februari 2019 om 19:55 Sport/sport

WEKEROM SDS '55 heeft in de derde klasse een 0-3 nederlaag geleden in en bij Hoevelaken.

,,We begonnen slecht terwijl de voorbereiding goed was. De oorzaak? Zeg het maar. Misschien werkte de dreun van de nederlaag tegen Terschuurse Boys nog door", opende SDS '55 trainer Marcel van der Hoop.

Hoevelaken kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Coen Bos en Edwin Duijst.

,,Aan de 0-1 gingen persoonlijke fouten vooraf, die gelijk werden afgestraft. Omdat vrij snel daarna de 0-2 viel, gingen de kopjes al naar beneden. Onze enige kans was een schot van Arie de Jager hoog over."

Nadat bij SDS '55 de puntjes op de bekende 'i' waren gezet ging het iets beter.

,,Ik zag in ieder geval weer een elftal dat wilde strijden om in de wedstrijd te komen. In de omschakeling werden we na een minuut of zeventig verrast. Harold Vliem kwam in een 1 op 1 situatie te staan. Hij trok aan de noodrem en de strafschop was terecht. Joeri van den Hoeven liet dit buitenkansje niet liggen", ging de SDS '55 trainer verder.

Daarna kon zijn ploeg geen vuist mee maken en werden de punten ingeleverd.

SDS '55 blijft op de voorlopig nog veilige elfde plaats staan.

De Wekerommers hebben 17 punten uit 16 wedstrijden. Zij worden gevolgd door AGOVV (15-15), Rood-Wit '58 (14-9) en hekkensluiter V.V. Barneveld met 16-6.

,,Drie punten worden noodzakelijk. Het sterke Batavia moet daar maar op 9 maart de dupe van worden", besluit Van der Hoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie