SDV Barneveld legt De Laat van Sparta vast

13 februari 2019 om 12:29 Sport/sport

BARNEVELD SDV Barneveld heeft verdediger Wesley de Laat voor het komende seizoen aan de selectie toegevoegd. De linksbenige verdediger komt over van Sparta Nijkerk.

De Barnevelders hebben ook de talentvolle keeper Ruben van de Streek vastgelegd. Zijn ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. Het vertrouwen in de doelman is beklonken met een tweejarig contract.
Wesley de Laat speelt voor het derde seizoen bij Hoofdklasser bij Sparta Nijkerk. Hij had een doorlopend contract, maar dit werd in goed overleg verbroken. ,,Als technische commissie vinden we het erg spijtig dat Wesley ons gaat verlaten, maar we begrijpen de situatie.", aldus de TC van Sparta.
Een te drukke baan bij Covebo en een nieuwe studie noopten de verdediger om het iets kalmer aan te doen. SDVB sprong hier snel op in en lijfde de verdediger in. De 25-jarige voetballer speelde ook bij Roda'46, waar hij twee seizoenen in de hoofdmacht uitkwam. Na een jaar bij SVL ging hij naar Sparta Nijkerk en vanaf komend seizoen speelt hij voor de eersteklasser uit Barneveld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie