VV Barneveld in slotminuten geveld door penalty

2 februari 2019 om 20:41 Sport/sport

BARNEVELD Barneveld speelde op bezoek bij nummer drie op de ranglijst CJVV een goede wedstrijd en had lange tijd uitzicht op een punt. In de 84e minuut veroorzaakte Martijn Mulder echter onnodig een stafschop, waaruit Kees Hoekstra CJVV met 2-1 de overwinning bezorgde.

Beide partijen hielden elkaar in de aanvangsfase in evenwicht zonder echt kansen te creëren. In de 24e minuut wist Barneveld de score te openen. Larsson van Dijk onderschepte op het middenveld de bal en stuurde Albert Kamara de diepte in. Die maakte zich goed vrij en schoof de bal achter doelman Timo Greveling; 0-1. De druk van CJVV nam daarna toe en in de 37e minuut moest Barneveld de gelijkmaker toestaan. Niels van Dunsbergen kopte tegendraads de bal onhoudbaar achter Remon de Vlieger; 1-1. Met die stand brak de rust aan.

Na de hervatting drong CJVV Barneveld in de verdediging. Barneveld kwam minder aan voetballen toe, maar moest zich beperken tot tegenhouden. Mede door een aantal goede reddingen van doelman Remon de Vlieger bleef Barneveld in deze periode op de been. Bij counters konden Larsson van Dijk en Albert Kamara nog wel eens voor gevaar zorgen, maar doelpunten leverde het niet op. Toen iedereen al zo'n beetje in een gelijkspel begon te geloven, bezorgde Kees Hoekstra CJVV uit een stafschop de overwinning. Ondanks de nederlaag putte Barneveld uit de wedstrijd moed voor de komende wedstrijden, waarin een poging gedaan moet worden weg te komen van de onderste plaats.