Geen bonuspunten voor DWS

27 januari 2019 om 12:37 Sport/sport

KOOTWIJKERBROEK DWS is een serie van vier zware duels begonnen met een nederlaag. Hoewel de Kootwijkerbroekers het grootste deel van de wedstrijd gelijkwaardig waren aan ZKC'31, maar de thuisploeg was in een korte fase na rust te machtig voor DWS: 19-14.

,,Ik kan mijn ploeg niks verwijten qua werklust'', aldus DWS-coach Coen Hooijer. ,,Het is alleen zonde dat we na rust door persoonlijke fouten in de verdediging ZKC moeten laten lopen.''

In de eerste helft was DWS zelfs de bovenliggende partij in Zaandam. Terwijl Hooijer zijn ploeg op twee posities moest wijzigen door afwezigheid van Job Schonewille en Davitha van de Kuilen.

,,Het is jammer dat we hier geen bonuspunten hebben kunnen pakken. Zaterdag krijgen we een nieuwe kans tegen koploper Fiducia.''

Doelpuntenmakers: Kees van de Kuilen 6, Elske Schonewille, Hilde Lozeman 2, Bas Lagerweij 2, Aline van de Glind 1, Rens Bleijenberg 1.