Fragment uit de derby tussen VV Barneveld en Otterlo.
Fragment uit de derby tussen VV Barneveld en Otterlo. Pauw Media

'Ik heb even geen zin meer in voetbal'

24 januari 2019 om 12:07 Sport/sport

BARNEVELD Adem Sanli stopt wellicht definitief met voetballen. De aanvaller/middenvelder van VV Barneveld is voor maar liefst acht maanden geschorst door de KNVB na zijn rode kaart vorige maand in de wedstrijd tegen Otterlo en twijfelt over zijn sportieve toekomst. ,,Deze straf is echt veel te hoog”, aldus de hoofdrolspeler.


Jurre Jochemsen

,,Op dit moment heb ik er helemaal geen zin meer in, ook niet in trainen”, zo zegt Sanli in een reactie op zijn megaschorsing. ,,Eigenlijk wil ik ook nog niet denken aan het volgende seizoen, acht maanden is namelijk wel heel erg lang en veel te hoog vind ik. Ik houd het allemaal open of ik volgend seizoen doorga en het zou dus ook zomaar kunnen dat ik definitief stop met voetbal.” Hij is het niet eens met de hoogte van zijn schorsing. ,,Dit is echt veel en veel te hoog vind ik inderdaad. We kunnen er helaas niets meer aan veranderen, weet je. Echt jammer maar in trainen heb ik ook geen zin als ik toch geen wedstrijden mag voetballen. Ik ga mij concentreren op mijn werk bij HAVI Logistics en dat is ook al pittig genoeg.”

OTTERLO Nog even terug naar de wedstrijd van december. VVB verloor met 3-0 van Otterlo en Sanli werd dus heen gewezen. Sanli eerder daarover in de Barneveldse Krant: ,,Die gele kaart vond ik onterecht, ik deed niets. Toen werd ik boos en kreeg ik rood. Het is mijn eerste rood in al die jaren dat ik voetbal." Na de wedstrijd zocht Sanli (vorig seizoen één van de meest scorende spelers van VVB met elf competitietreffers maar nu pas één keer scorend) de scheidsrechter op. ,,Dat klopt, ik deed de kleedkamerdeur open en zei hem dat hij niets van voetbal begreep. Ik ben niet echt binnen geweest, maar werd daarna weggehaald door één van de mensen van VVB." Dit alles komt hem nu dus duur te staan. ,,Een roteinde van mijn seizoen zo natuurlijk. Maar ik wil alleen nog vooruitkijken en ga mij op mijn werk concentreren. Ik besluit in de zomer wel wat ik met mijn voetbal ga doen. Nu wil ik rust…”
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie