Trainer Ronald Lieftink keert terug bij Otterlo

31 december 2018 om 10:53 Sport/sport

OTTERLO Ronald Lieftink wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van Otterlo. Daarmee keert de Edenaar terug naar de club, waarmee hij een kleine twee jaar geleden kampioen werd in de vierde klasse.
,,Nadat wij Maarten Kerkhof geïnformeerd hadden met hem te stoppen, hebben wij een groepje gevormd, met ook een afvaardiging van het eerste elftal, voor de opvolging van Maarten'', begint Gerard de Rooij. ,,Omdat wij eigenlijk een type Lieftink wilden hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hem een app'je gezonden, met de vraag of hij interesse had. Toen niet wetende dat hij bij WAVV eventueel zou moeten stoppen vanwege het niet hebben van de vereiste TC 1 licentie.''
,,Ronald gaf aan dat er toen nog geen zekerheid was of hij toegelaten zou worden op de cursus. En vroeg of wij wilden wachten. Intussen waren wij er bij Otterlo wel uit, dat ondanks veel belangstellenden ( ongeveer 30 sollicitaties), dat wij voor Ronald wilden gaan. Ook Bas Pol en Jeroen Janssen, die zeker ook een belangrijke rol heeft gespeeld, en de overige afvaardiging van de spelers stonden achter zijn terugkeer'', gaat het bestuurslid technische zaken verder.
,,Toen bleek dat er geen plaats was op de cursus TC 1, en hij dus noodgedwongen moet vertrekken bij WAVV, zijn wij om de tafel gaan zitten. En waren wij het snel eens over een tweejarig contract. Zondag is iedereen bij WAVV geïnformeerd. Wij zijn blij met zijn komst,'' aldus Gerard de Rooij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie