Afbeelding
Linda van den Burg Fotografie (www.foto-linda.nl)

Kijkje achter de schermen bij Ortho Fleur

23 november 2018 om 10:40 Advertorial_5

BARNEVELD Wil je weten hoe een beugelbehandeling verloopt? Moet de stand van je tanden worden gecorrigeerd? Heb je misschien een beugel nodig? Of ben je benieuwd hoe de praktijk van een orthodontist er van binnen uitziet? Ga dan zaterdag 1 december tussen tien uur 's morgens en twee uur 's middags naar de open dag van Ortho Fleur, Parmentiersraat 15 in Barneveld. Maak kennis met orthodontist Fleur Vermeulen en haar team en laat je voorlichten over de behandelingen.

Fleur opende in 2016 op de huidige locatie haar orthodontiepraktijk in een smaakvol ingericht gebouw met een eigentijdse uitstraling en een open karakter. „Dat sluit volledig aan op onze aanpak", licht Fleur toe.

„Transparantie en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk", vervolgt ze, wijzend op de open behandelruimte. Voor degenen die behoefte hebben aan meer privacy zijn er een aparte behandel- en een consultkamer. „Een behandeling duurt over het algemeen meer dan twee jaar. Dan ontstaat er een band met de patiënt."

GRATIS CONSULT „Tijdens de open dag krijg je een gratis consult", zegt Fleur. „Dit bestaat uit een korte afspraak waarbij we kijken of een beugel noodzakelijk is en welke beugel we zullen gebruiken. Daarnaast kun je al je vragen kwijt en ontvang je uitgebreide informatie over de behandeling."

„Ook kunnen we een schatting maken van de kosten van de behandeling, zodat je eventueel voor 2019 je zorgverzekering kunt aanpassen en de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen."

Bij de behandeling maken Fleur en haar team binnenkort gebruik van een nieuwe, geavanceerde techniek. „Daarbij wordt er een scan van de mond gemaakt waardoor er een driedimensionaal beeld ontstaat. Die afbeelding vormt de basis voor een beugel die daarna door een extern bedrijf met een 3D-printer wordt vervaardigd", legt Fleur uit. Niet iedereen vindt het prettig om een beugel te dragen die zichtbaar is. Dat hoeft volgens Fleur ook niet, want er zijn tegenwoordig onzichtbare beugels. „Belangrijk is dat kinderen, maar ook volwassenen, zich gedegen laten voorlichten", benadrukt ze. „Als de tanden niet goed staan, kan dat voor risico's zorgen op lange termijn, zoals slijtage of vergroeiing van de kaak. Daarom raad ik iedereen aan advies te vragen, zodat ik kan vertellen welke risico's er bestaan en we tijdig met een behandeling kunnen beginnen."

www.orthofleur.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie