Beleef tijdens de Winterfair in Garderen de tijden van weleer met de accordeonist en tal van andere activiteiten.
Beleef tijdens de Winterfair in Garderen de tijden van weleer met de accordeonist en tal van andere activiteiten. Eigen foto

Sfeervolle Winterfair in Dickensstijl

21 november 2018 om 17:30 Advertorial_1

GARDEREN Luister naar verschillende koren, beleef de tijden van weleer met de accordeonist, bekijk demonstraties van oude ambachten, ruik het houtvuur in de korven en de geur van gepofte kastanjes, snuffel langs de leukste kramen en proef de smakelijkste producten terwijl je wandelt tussen allerlei bekende personages uit de boeken van Charles Dickens. En… hang je wens in de vrolijk verlichte wensboom. Dat kan allemaal tijdens de sfeervolle Winterfair in Dickensstijl die dit jaar voor de elfde keer wordt georganiseerd in de Beeldentuin in Garderen.

Meer dan zeventig sfeervol verlichte tenten, kraampjes en stands met uiteenlopende producten zijn zowel binnen als buiten op de Winterfair te vinden. Ook zijn er verschillende winkels in het hoofdgebouw. Achter de kenmerkende oude gevels gaan volledig ingerichte kamers schuil. Daar kun je volop ideeën opdoen voor je eigen huis. Even op adem komen? Dat kan in Brasserie-lunchroom Rozentuin of op het overdekte winterras. Neem een glas glühwein, een kop erwtensoep of een beker chocolademelk met een oliebol bestrooid met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet.

WINTERS STRAATJE Ook buiten gebeurt vanalles. Zo kun je een van de vele kramen bezoeken of een kijkje nemen in het winterse straatje waar je achter de etalages van de winkels de mooiste zandbeelden ziet. Ervaar hoe het er vroeger aan toe ging, terwijl je de fraaiste decoraties bewondert. Vanaf de Winterfair loop je zo de Veluwse bossen in voor een winterse wandeling.

Heb je een goede wens voor een vriend, familielid of collega? Hang hem in de wensboom op het terrein van de Winterfair. Na afloop van de het evenement worden alle wensen gelezen en gaat de organisatie een aantal ervan laten uitkomen. Ook rond de wensboom zijn er tal van activiteiten. Proef bijvoorbeeld een winters drankje, geniet van het entertainment en doe inspiratie op bij de verschillende kramen.

De Winterfair in Dickenssfeer, met een binnen- en buitenterrein, vindt plaats van donderdag 29 november tot en met zaterdag 1 december én van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 december in de Beeldentuin in Garderen. Openingstijden: 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag geopend tot 17.00 uur. Toegangsprijs: 6,50 euro (14 jaar en ouder). Online kaarten bestellen kan ook. Dan kosten ze 5 euro. Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen.

www.winterfairgarderen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie