Bij Sani4all en Kitchen4all word je altijd compleet ontzorgd.
Bij Sani4all en Kitchen4all word je altijd compleet ontzorgd. Sani4all

Badkamer- en keukenspecialist onder één dak

14 november 2018 om 17:30 Advertorial_2

BARNEVELD Sani4all én Kitchen4all openden recent de deuren aan de Anthonie Fokkerstraat 6. Daarmee is Barneveld zowel een sanitair- als keukenspecialist rijker. In een gigantische showroom van maar liefst 1600 m2 wordt Barneveld bijzonder verrast.

Sani4all deed in 2016 al haar intrede en zit, inclusief Barneveld en Almere, al op twaalf vestingen met tal van uitbreidingsplannen in het vizier. Pas dit jaar, 2018, is Kitchen4all erbij gekomen. Kitchen4all werkt volgens hetzelfde concept als Sani4all, maar dan met keukens in plaats van badkamers. Barneveld is de eerste vestiging van het nieuwe keuken-concept, een keukenspecialist met internetprijzen. En enkel waanzinnige keukens.

SCHERPE PRIJZEN EN GOEDE SERVICE Sani4all is ontstaan uit de gedachte dat het verschil tussen online webshops met lage prijzen en fysieke showrooms waar alles live bekeken kan worden, te groot geworden is. ,,Bij Sani4all geniet je dan ook van complete badkamers tegen scherpe prijzen, maar ook écht goede service. Hetzelfde concept komt terug in Kitchen4all. Je geniet dus van alles wat een luxe badkamer- of keukenspeciaalzaak je biedt, maar dan stukken voordeliger.´´

COMPLETE ONTZORGING Bij Sani4all en Kitchen4all word je altijd compleet ontzorgd. Wat dit betekent? Dat alles voor je geregeld wordt. Het begint allemaal tijdens een gesprek met een van de deskundige adviseurs die samen met jou een gratis 3D ontwerp maken. Na aankoop worden de producten kosteloos thuisbezorgd en indien gewenst kan zelfs de montage worden geregeld.

Barneveld is de eerste locatie met zowel een Sani4all als Kitchen4all in één gebouw. Hier zal Eric Kroon zich richten op de keukenwinkel. Stefan Meijwaard ontfermt zich over de Sani4all-vestiging. Kom vooral langs, de koffie staat klaar!

Voor meer informatie: www.sani4all.nl, www.kitchen4all.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie