Demi van Ginkel (r) richt zich op de kappersactiviteiten van Just Beauty. Wilma Groeneveld (l), haar moeder, op de behandeling van nagels.
Demi van Ginkel (r) richt zich op de kappersactiviteiten van Just Beauty. Wilma Groeneveld (l), haar moeder, op de behandeling van nagels. Eigen foto

Knippen met flinke korting bij Just Beauty

27 september 2018 om 07:57 Advertorial_2

VOORTHUIZEN Mensen mooi maken heeft ze altijd al erg leuk gevonden. Sinds kort doet Demi van Ginkel dat binnen haar eigen onderneming en heeft zij een vaste plek gevonden bij Just Beauty. Afgelopen zomer was het er een drukte van belang. Duidelijk was dat zowel mensen uit de wijde omgeving als gasten van De Boshoek ondanks de soms extreem hoge temperaturen de nagel- en kapsalon op het vakantiepark in Voorthuizen wisten te vinden. Voor Demi was deze zomerse aanloop een vuurdoop, want zij is pas enkele maanden als zelfstandig ondernemer actief.

„Mijn moeder werkt hier al elf jaar", vertelt ze tussen het maken van afspraken met nieuwe klanten door. "Tot dit voorjaar werkte ik in een salon in Veenendaal. Nu ga ik dus hier samen met haar aan de slag." Demi wijst er op dat ze weliswaar in dezelfde ruimte werken, maar dat zij als zelfstandige bij Just Beauty actief is. „Daarom ben ik druk bezig een eigen klantenkring op te bouwen."

KAPPEN EN KNIPPEN Demi zal zich vooral richten op de kappersactiviteiten van Just Beauty. Wilma Groeneveld, haar moeder, gaat zich met name met de behandeling van nagels bezighouden. „Bovendien wil mijn moeder wat minder gaan werken, dus de samenwerking die we zijn aangegaan komt op het juiste moment", zegt Demi.

Demi benadrukt dat Nagel- en Kapsalon Just Beauty twaalf maanden per jaar open is en de salon een duidelijke regiofunctie heeft. „Het hele jaar door komen hier klanten uit de wijde omgeving. In de zomermaanden is het extra druk als veel vakantiegangers de salon bezoeken. Ook daar zitten veel vaste klanten bij. Juist die afwisseling maakt het werk hier zo leuk."

Over de eerste tijd in haar nieuwe werkomgeving is Demi enthousiast, hoewel ze toegeeft dat het best spannend was. "Alle mensen die hier kwamen zijn vrolijk en gezellig. Dat komt vanzelfsprekend ook door het mooie weer van de afgelopen maanden."

KRANT MEENEMEN Na haar eerste ervaringen in de salon, wordt het tijd om toekomstplannen te maken. Daarbij zal ze volop energie steken in het leggen van contacten. Om dat een extra impuls te geven, nodigt ze klanten uit deze editie van de krant mee te nemen naar de eerstvolgende afspraak bij Just Beauty. „Iedereen die dit artikel kan laten zien, krijgt vijftig procent korting op een knipbeurt", belooft Demi.

www.justbeauty.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie