Dennis Kooloos (l) in zijn showroom met naast hem Hein Jan Mijnten. „In alle opzichten hechten we aan maatwerk en kwaliteit.
Dennis Kooloos (l) in zijn showroom met naast hem Hein Jan Mijnten. „In alle opzichten hechten we aan maatwerk en kwaliteit." Eigen foto

Dennis Kooloos: 12,5 jaar woninginrichting

27 september 2018 om 07:56 Advertorial_1

BARNEVELD Persoonlijk advies vindt hij belangrijk. Opmeten doet hij zelf. Dennis Kooloos laat niets aan het toeval over, want hij wil uitsluitend vakwerk afleveren dat naadloos aansluit op de wensen van de klant.

„Dat is kenmerkend voor Dennis", vertelt Nathasja Baalman als we haar spreken in de showroom van Dennis Kooloos Woninginrichting. Ruim drie jaar werkt zij bij het bedrijf. Daar ontvangt zij klanten, maakt ze de planning en regelt zij verder alles zodat Dennis en een vaste medewerker hun werk kunnen doen. Hij blijft stoffeerder in hart en nieren, benadrukt Nathasja. Het liefst is hij op pad om projecten op te nemen en af te ronden.

Precies 12,5 jaar geleden begint Dennis voor zichzelf nadat hij jarenlang als stoffeerder heeft gewerkt. „In die begintijd deed hij echt alles zelf", weet Natasha. „Hij bezocht de klanten thuis of op het bedrijf, gaf advies en voerde zelf het werk uit."

EIGEN SHOWROOM Al snel gaan de zaken zo goed dat de behoefte aan een showroom ontstaat, want Dennis wil nog beter laten zien wat hij kan bieden. Na een tussenstop op een andere locatie belandt hij in het huidige onderkomen aan de Anthonie Fokkerstraat 61M in Barneveld. Daar kunnen mensen zonder afspraak binnen stappen en zich laten informeren over vloeren, raamdecoratie, horren, trapbekleding en zonwering.

„Verreweg de meeste klanten komen hier nadat ze over ons hebben gehoord en persoonlijk advies willen", zegt Nathasja. "Vaak gaat het om ingrijpende projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, waar goed over moet worden nagedacht. Dan is het ideaal dat we hier voorbeelden kunnen laten zien zodat klanten een beeld krijgen van hun nieuwe inrichting."

Nadat een keuze is gemaakt, gaat Dennis altijd op de locatie kijken. Vervolgens brengt hij vrijblijvend een offerte uit. Zodra die is ondertekend begint hij aan de uitvoering van het werk. „Geen klant en geen locatie zijn hetzelfde. In alle opzichten hechten we aan maatwerk en kwaliteit", benadrukt hij. „Daarom werken we uitsluitend met A-merken die een lange garantie bieden." Vaak schakelt Dennis zzp-ers in, maar altijd houdt hij zelf een vinger aan de pols. Nu het jubileum voor de deur staat, is het tijd om daar op gepaste wijze bij stil te staan, vinden Dennis en Nathasja. Daarom krijgen klanten in oktober 12,5 procent korting op alle producten (niet op de arbeid).

www.denniskooloos.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie