Afbeelding
Eigen foto

Dierendag bij Dierenspeciaalzaak Davelaar

4 oktober 2018 om 15:41 Advertorial_4

VOORHUIZEN Op 4 oktober, Dierendag, worden ongetwijfeld talloze honden, katten, knagers of vogels extra verwend. Daar blijft het niet bij, want komende zaterdag, 6 oktober, is het bij Dierenspeciaalzaak Davelaar opnieuw feest voor de dieren en hun baasjes.

Wie er op tijd bij is kan profiteren van de ‚vroegevogelactie', legt Hendrina Evers van de dierenwinkel in Voorthuizen uit. „Van zeven tot half negen krijgt elke klant 25 procent korting op het gehele assortiment, uitgezonderd medicatie, eivoer en levende have. Per klant mag je maximaal vier grootverpakkingen meenemen." Degenen die zaterdag later komen, staat een korting van 10 procent op de voedingsproducten voor dieren te wachten. Voor accessoires betalen de klanten die dag 20 procent minder dan gebruikelijk.

OP DE FOTO "Tussen elf en drie uur kunt u uw huisdier laten poseren voor onze fotografe van Bri-Ziet fotografie. De gratis kleurenfoto die zij maakt kan later in onze winkel aan de Marijkelaan 17 worden opgehaald", vervolgt Hendrina.

Daar blijft het niet bij, want Astrid van Ravenhorst van de hondenuitlaaservice is van tien tot vier uur in de winkel. Zij geeft informatie over haar dienstverlening en heeft een aantrekkelijke aanbieding in petto. Hendrina: „Op de eerste uitlaatafspraak krijg je 10 procent korting."

„Dat is niet alles", benadrukt Hendrina's collega Harriët van der Poll. „Dierenarts Gulliker staat tussen twaalf en vier uur voor de winkel in haar eigen bus. Zij vaccineert honden, katten of konijnen voor het gereduceerde bedrag van dertig euro. Natuurlijk beantwoordt de dierenarts ook vragen over de gezondheid van dieren."

Niet alleen de dieren staan tijdens de dierendag van Davelaar centraal. Voor hun baasjes wordt ook gezorgd, belooft Hendrina. „Tussen elf en drie is er voor iedereen een patatje." Voor de kinderen organiseren zij en haar collega's een kleurwedstrijd,. „De drie mooiste kleurplaten krijgen een tegoedbon van tien euro, te besteden in de winkel."

Buiten kunnen de kinderen zich uitleven in de knuffelweide. „Daar lopen kippen en konijnen. Die vinden het heerlijk om even geknuffeld te worden. Slecht weer? Daar zijn we op voorbereid, want we zetten een grote tent neer", zegt Hendrina lachend. Tot slot krijgen betalende klanten nog een ‚goodie bag'. „Daar moet je wel snel bij zijn", raadt zij aan, want voor alles geldt: op is op."

facebook.com/dierenspeciaalzaak.davelaar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie