Afbeelding
Bram van den Heuvel

Zonovergoten Kids Festival in centrum Barneveld

28 mei 2023 om 14:05 Activiteiten

BARNEVELD Buurman & Buurman, Goochelaar Joost en Belle Dame brachten zaterdagmiddag een bezoek aan het centrum van Barneveld vanwege het Kids Festival., een nieuw initiatief van de Barneveldse Middenstands Vereniging.

In de middaguren was er in de winkelstraten voor kinderen (en hun ouders) van alles te beleven, onder meer rond de Oude Kerk, op het Raadhuisplein en op ‘t Meuleneind. 

De ervaren klussers Buurman & Buurman hielpen kinderen om bij de Oude Kerk met kleurige blokjes mooie bouwwerken te maken. Verderop verzorgden basketballers van de Tower Jumpers en leden van de Barneveldse Taekwondo vereniging clinics. Ook stonden er ,,bijzondere en opvallende auto’s’’ klaar om bewonderd te worden.

Op het Meuleneind konden kinderen wafels versieren en stond er een springkussen klaar voor de allerkleinsten. Grotere kinderen konden zich uitleven op het springkussen op het Raadhuisplein, waar ze zich ook kunnen laten schminken. Ook Goochelaar Joost, Belle Dame, de sport- en spelbus van Be Active en Creative en een minidisco van dansschool Dance Floor waren in de winkelstraten te vinden. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie