Inge en Jan Jaap Overeem beschikken met De Zuivelhoeve in Barneveld over meer ruimte.
Inge en Jan Jaap Overeem beschikken met De Zuivelhoeve in Barneveld over meer ruimte. Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Barneveld breidt flink uit

28 mei 2019 om 17:37 -

BARNEVELD Met een omvangrijke selectie Hollandse en buitenlandse kazen, tapas en noten is de Zuivelhoeve een waar eldorado voor iedereen die van lekker eten houdt. Hoewel het huidige assortiment al een ruimte keuze biedt, neemt de vraag naar andere producten voortdurend toe. Bovendien willen Inge en Jan Jaap Overeem van de kaas- en notenwinkel aan de Langstraat steeds nieuwe elementen toevoegen. Dat vergt een ingrijpende stap.

,,Verbouwing en uitbreiding konden daarom geen uitstel meer dulden. Bovendien is er een tweeling op komst, en in de huidige winkel heb ik geen ruimte om straks met de kinderwagen te komen”, zegt Inge lachend. Dat is zeker een belangrijke reden om het interieur van de winkel stevig onder handen te nemen, beaamt Jan Jaap, maar tot nu toe konden ze in de huidige winkel hun ambities niet verder vorm geven. Zijn vrouw en hij willen nog meer inspelen op de wensen van hun klanten.

SNUFFELEN EN PROEVEN Al geruime tijd hadden Inge en Jan Jaap de wens hun assortiment uit te breiden, maar de winkel stond al zo vol. „Als het een beetje druk was, konden de klanten zich hier nauwelijks meer bewegen”, zegt Jan Jaap. „Alles stond al opeengepakt en als we binnen de huidige ruimte iets wilden toevoegen zou dat alleen maar erger worden. Onze klanten moeten rustig kunnen rondkijken, een beetje snuffelen en zo nodig iets kunnen proeven.”

Dat vergde een ingrijpende aanpak, want verkassen naar een andere locatie is er niet bij, benadrukken Inge en Jan Jaap, „We willen hier echt niet weg.” Dus ging het interieur flink op de schop en ontstonden er nieuwe mogelijkheden om alles wat de Zuivelhoeve heeft te bieden aantrekkelijker te presenteren. „Nu we over meer ruimte beschikken, komen onze producten veel beter tot hun recht”, vinden Inge en Jan Jaap.

Dat je bij de Zuivelhoeve terecht kunt voor kaas, noten en tapas is bekend, maar nu de verbouwing is voltooid, is bijvoorbeeld het assortiment worst flink uitgebreid. Ook biedt de winkel nu een ruime keuze aan olijfolie en azijn, naast een smaakvolle collectie chocolade en zoetwaren.

Om de afgeronde verbouwing een feestelijk tintje te geven, hebben Jan Jaap en Inge tal van aantrekkelijke aanbiedingen bedacht. „Die zijn zeker de moeite waard om even langs te komen”, verzekeren ze. „En voor degenen die nog een leuk cadeau voor Vaderdag zoeken, hebben we mooie pakketten samengesteld.”

www.zuivelhoeve-barneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie