PREMIUM ARTIKEL

‘Handhaving wordt wel pittig’ voor Barneveldse hockeyers

Hockey
Foto: Pauw Media
11 sep 2020, 13:30
Voorste rij vanaf links de keepers Damion Renes en Martan Renes. Eerste rij staand van links naar rechts: Guus Baggerman van Houweninge, Sem Stuivenberg, Diego de Ridder, Sjors-Victor Schwarz, Danièl de Man en  Tristen van Leijenhorst. Tweede rij staand vanaf links: Bjorn Versteeg, Leon de Ridder, Tim Dekker, Patrick de Blécourt, Wouter Jansen, Bas van Lochem, Marijn Dekker en Mathijs Bal. Achterste rij: trainer/coach Robert van Lemel. Matthijs Hille ontbreekt.
Voorste rij vanaf links de keepers Damion Renes en Martan Renes. Eerste rij staand van links naar rechts: Guus Baggerman van Houweninge, Sem Stuivenberg, Diego de Ridder, Sjors-Victor Schwarz, Danièl de Man en Tristen van Leijenhorst. Tweede rij staand vanaf links: Bjorn Versteeg, Leon de Ridder, Tim Dekker, Patrick de Blécourt, Wouter Jansen, Bas van Lochem, Marijn Dekker en Mathijs Bal. Achterste rij: trainer/coach Robert van Lemel. Matthijs Hille ontbreekt.
BARNEVELD

,,Het wordt spannend en lastig deze competitie, de tegenstand onderin is sterker geworden en wij zijn ongeveer op hetzelfde niveau gebleven. We zullen zien.” Robert van Lemel, trainer/coach van de hockeyers van MHCB, blikt vooruit op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. ,,Na het komend duel tegen Almelo weten we meteen waar we staan.”

Jurre Jochemsen

Afgelopen zondag beleefden de heren een valse start. Tegen verwachte concurrent Zevenaar moesten de Barnevelders een 6-1 nederlaag slikken. ,,Een verdienste van Zevenaar, maar wij speelden echt niet goed. De nederlaag was niet goed te keuren, maar daar heb ik maandag in de Barneveldse Krant al voldoende over gezegd. Ik wil niet in..

Deel dit artikel via:









advertentie