Afbeelding
.

Pieter Jansen ‘Sportfysiotherapeut van het jaar’

1 december 2023 om 11:16 Zorg

BARNEVELD Pieter Jansen (39) uit Barneveld is donderdag in Vianen verkozen tot ‘Sportfysiotherapeut van het jaar’. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Jansen werkt al meer dan zeventien jaar bij Fysiotherapie Vis in Wageningen, de praktijk die hij in juli 2022 overnam van Ruub Vis. Na een flinke verbouwing verhuisde Jansen dit voorjaar met zijn team binnen Medisch Centrum de Poort naar de compleet gerenoveerde benedenverdieping.

SAMENWERKINGEN De jury prees Jansen voor het uitbouwen van de praktijk en zijn inzet voor de sportfysiotherapie in het algemeen. De Barnevelder behandelde de afgelopen jaren honderden sporters en was nauw betrokken bij de ontwikkeling van een regionaal kniewerk en de opzet van Sports Valley van ziekenhuis Gelderse Vallei. Ook zette hij samenwerkingen op met meerdere sportclubs in de regio en was hij betrokken bij de opleiding musculoskeletale revalidatie/ sportfysiotherapie in Nijmegen. 

De verkiezing is een initiatief van de NVFS en is bedoeld om ,,sportfysiotherapeuten die zich uitzonderlijk inzetten’’ in het zonnetje te zetten.

advertentie
advertentie
advertentie