Femke van der Kuijp (kwaliteit) en Willine van Hooidonk (manager Zorg & Welzijn) zijn blij met de plek van Neboplus in de top 10.
Femke van der Kuijp (kwaliteit) en Willine van Hooidonk (manager Zorg & Welzijn) zijn blij met de plek van Neboplus in de top 10. ..

Neboplus opnieuw bij tien best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland

Zorg

BARNEVELD Neboplus hoort voor het tweede jaar op rij bij de tien best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Zorgkaart Nederland. Gisteren werd een vertegenwoordiging van de Barneveldse zorginstelling in Utrecht in het zonnetje gezet.

ZEER VERHEUGD ,,We zijn zeer verheugd om te horen dat we dit jaar opnieuw in de top 10 staan van beste zorgaanbieders. We scoren een 9.1 dankzij de cijfers van degenen voor wie we het allemaal doen: onze bewoners en hun naasten. Daar kan geen mooi reclamepraatje tegenop, geen gelikte website of advertentie: dit is echt! We zijn dan ook vooral heel dankbaar dat het ons keer op keer lukt om met echte aandacht, nabijheid, warmte en betrokkenheid ons werk goed te doen. Dát is naar onze mening hoe zorg hoort te zijn”, zegt bestuurder Eunice van Zomeren.    

WAARDERINGEN  Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland uitgerekend welke zorginstellingen er het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Er zijn cijfers voor vijf categorieën: verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken. 

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun persoonlijke ervaringen met de zorg.

.  

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Leven Dailah in teken van God na 'dieptepunt' studententijd Twintigers 47 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Jonge scouts naar Zuid-Korea: 'Ik spaar al vijf jaar voor deze reis' 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barnevelder Andries (76) zwemt bijna dagelijks in Zeumeren 4 uur geleden
advertentie