Plan voor zorgwoningen in Kootwijkerbroek onzeker

11 mei, 15:57 Zorg
Hofland Architecten
Schets van de aanvankelijke plannen voor de zorgwoningen in Kootwijkerbroek.
Schets van de aanvankelijke plannen voor de zorgwoningen in Kootwijkerbroek.

KOOTWIJKERBROEK Door een aanzienlijke stijging van de bouwkosten, staat het plan voor een nieuw complex met ruim dertig zorgwoningen voor kwetsbare ouderen in Kootwijkerbroek op losse schroeven. De initiatiefnemer wil nu met de gemeente Barneveld in overleg of het plan aangepast of gefaseerd alsnog gerealiseerd kan worden.

Dat meldt initiatiefnemer Wim Broekhuizen. In augustus vorig jaar maakte deze krant melding over het initiatief om in buurtschap Essen, op de plek van een biologische pluimveehouderij aan de Essenerweg, een voorziening voor beschermd wonen te realiseren, bedoeld voor 32 tot 34 ouderen die lijden aan dementie. Het moet daarbij gaan om een kleinschalig project met 24-uurszorg en met gezamenlijke ..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.