Afbeelding
Anne Grisnich

‘Helden van de Zorg 2021’ werken in Kootwijkerbroek

9 november 2021 om 08:03 Zorg

KOOTWIJKERBROEK De medewerkers van het zorgteam van Zorgorganisatie Norschoten in Kootwijkerbroek zijn maandag gehuldigd als Helden van de Zorg 2021. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door vakorganisatie RMU (Reformatorische Maatschappelijke Unie) in het kader van de Week van het Leven. ,,Gedurende deze week wordt extra aandacht besteed aan de waarde van het kwetsbare leven´´, aldus een woordvoerder.  Jan Kloosterman, RMU-bestuurder, trakteerde het zorgteam op een taart. Ook ontvingen de zorgmedewerkers een cadeaukaart.

George van der Beek heeft het zorgteam van Norschoten genomineerd voor de prijs van Helden van de Zorg. Hij is erg blij met de zorg die zijn vrouw ontvangt. ,,Mijn vrouw voelt zich hier erg op haar gemak. Er wordt heel goed voor haar gezorgd, wat mij ook veel rust geeft. Ik ben dankbaar dat ze hier een plaats heeft gevonden.’´

Carmen van Hoef, verpleegkundige bij Norschoten Kootwijkerbroek, vindt het erg leuk dat haar zorgteam de prijs gewonnen heeft. ,,Het is een mooie blijk van waardering. Ook wij hebben te maken met personeelstekort, waardoor de werkdruk soms hoog ligt. Daarnaast maakt de coronacrisis de zorg moeilijker. Een prijs als deze geeft je dan weer nieuwe energie.’ Van Hoef benadrukt dat de zorginstelling nog steeds kampt met een personeelstekort en roept belangstellenden daarom op om te solliciteren. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie