Onder het motto ‘meten is weten’ heeft Eye Wish sinds kort een funduscamera in gebruik genomen.
Onder het motto ‘meten is weten’ heeft Eye Wish sinds kort een funduscamera in gebruik genomen. Pauw Media

Nieuw bij Eye Wish Opticiens in Barneveld: Funduscamera voor volledige oogscan

8 december 2023 om 08:35 Zakelijk

BARNEVELD Goed zicht is belangrijk voor je dagelijkse functioneren. Daarom is zorg voor de ogen belangrijk. Je ogen zijn immers je kostbare bezit. Het team van Eye Wish Barneveld heeft daarvoor alle expertise en middelen in huis. Onder het motto ‘meten is weten’ heeft Eye Wish sinds kort een funduscamera in gebruik genomen.

Reza: ,,Een funduscamera is een speciale digitale camera die foto’s maakt van het netvlies, de oogzenuw en de bloedvaten in het oog. Daarmee bieden we een volledige oogscan, en breiden we onze oogzorg, die al op een hoog niveau staat, verder uit. De foto’s sturen we door naar een optometrist, werkzaam in een ziekenhuis, voor verdere beoordeling. Op die manier zijn we in staat iemand heel vroeg, zelfs voordat er klachten zijn, te helpen.  En kunnen we tijdig ernstiger oogproblemen voorkomen en/of je ogen beter onder controle houden. Het maken van fundusfoto’s  heeft dus ook een preventieve werking.” Maar Eye Wish biedt meer.

NACHTLENZEN ,,Ook op het gebied van contactlenzen zijn we in beweging. Denk bijvoorbeeld aan nachtlenzen. Wij merken dat deze type lenzen nog erg onbekend zijn bij veel mensen. Maar ze werken verrassend goed en zijn bovendien handig in gebruik. Een ideaal alternatief voor een laserbehandeling. Verder zijn we thuis in maatwerklenzen zoals multifocale lenzen of lenzen met hogere cilindersterkte.”

PERSOONLIJK ADVIES Zoveel mensen, zoveel kijkoplossingen. De gediplomeerde opticiens van Eye Wish Barneveld zijn niet alleen goed geschoold, ze houden de kennis altijd up-to-date, benadrukt Reza: ,,Bij ons staat persoonlijk advies centraal. Samen met de klant zorgen wij voor de beste zichtoplossing. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.”
Wil je een oogscan of een andere modieuze bril voor een nieuwe look? Ga voor de beste oogzorg naar Eye Wish Opticiens Barneveld. Neem voor een oogmeting of een andere vraag vrijblijvend contact op, of loop even binnen in de winkel: ,,Onze beste opticiens staan voor je klaar.”

Eye Wish Opticiens Barneveld. Langstraat 68 T: 0342-413421.

advertentie
advertentie
advertentie