,,Wij zijn een kleinschalige winkel, een beetje te vergelijken met een buurtsuper.
,,Wij zijn een kleinschalige winkel, een beetje te vergelijken met een buurtsuper." Ekoplaza

Ekoplaza al 18 jaar in Barneveld: ‘Biologisch, duurzaam én smaakvol’

20 oktober 2023 om 07:13 Zakelijk

BARNEVELD Consumenten verdiepen zich steeds meer in een gezonde, duurzame biologische leefstijl. Ria Morren en Lianne den Boer van Ekoplaza in Barneveld merken dit maar al te goed en helpen hun klanten hier graag bij.

Ekoplaza is een landelijke biologische supermarktketen. De winkel in Barneveld is één van de in totaal 85 zaken en bestaat al achttien jaar. Ria en Lianne: ,,Mensen zijn vandaag de dag erg bezig met natuur, het klimaat, gezonde voeding, weerstand, dierenwelzijn en kwaliteit. Het woord ‘duurzaamheid’ is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Wij hebben een compleet assortiment in de schappen liggen dat honderd procent biologisch is en daardoor zeer smaakvol. Klanten komen hier echt voor terug. Daarnaast hebben wij ook veel te bieden als het gaat om allergieën en diëten.”

BIOLOGISCH Ekoplaza verkoopt uitsluitend biologische artikelen. Het beeld dat biologisch eten duurder is dan uit de reguliere supermarkt is volgens den Boer allang achterhaald: ,,Biologische voeding vertelt een eerlijk verhaal: een eerlijke prijs voor de producent en ook voor de klant. Het smaakt lekkerder en is gezonder.”

De ondernemers merken dat de consument steeds bewuster na gaat denken over gezonde voeding. ,,Mensen zijn zich er meer van bewust dat gezonde voeding bescherming biedt van binnenuit. Puur voedsel zonder synthetische stoffen beschermt ons lichaam. Dat geeft de natuur zelf aan ons.”

’BUURTSUPER’ Waar klanten ook voor terugkomen, is de persoonlijke aandacht die de medewerkers van Ekoplaza Barneveld de klanten geven. ,,Wij zijn een kleinschalige winkel, een beetje te vergelijken met een buurtsuper”, aldus Ria en Lianne. ,,Persoonlijke service speelt een grote rol. Daar hoort natuurlijk het helpen en adviseren van de klant bij, maar bijvoorbeeld ook het openhouden van de deur. Wij willen iedereen met een tevreden gevoel de winkel weer zien verlaten.” 

Ekoplaza, Nieuwe Markt 9 b-d, 3771 CB Barneveld. T: 0342 42 19 87. E: info@nwbarneveld.nl. I: www.ekoplaza.nl.

De winkel aan de Nieuwe Markt in Barneveld.
advertentie
advertentie