Hootsen Kleding in Kootwijkerbroek.
Hootsen Kleding in Kootwijkerbroek. Pauw Media

Passende feestelijke kleding voor de bruiloft

13 september 2023 om 08:16 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Herkent u dat? Uw zoon, dochter of familielid nodigt u uit voor een bruiloft. De kaart is binnen, de hoogste tijd om u passend en feestelijk aan te kleden. Maar wat trekt u aan die dag? Dat kan nog best een uitdaging zijn. Geen zorg. Stap naar Hootsen Kleding. Het team ontzorgt u van a tot z.

Hootsen Kleding in Kootwijkerbroek staat bekend als een servicegerichte modezaak voor dames en heren. Ook het adres voor ambtskleding en vermaakservice. Jonge, klassieke en feestelijke mode, Hootsen Kleding heeft het in huis. Ook voor uw trouwfeest is er genoeg keuze.

DOELGROEP Eigenaar Henk van Dam: ,,Onze klanten komen zowel uit Kootwijkerbroek, de regio als uit het hele land. Veel mensen uit de Reformatorische doelgroep vinden hun weg naar onze winkel. Voor ons is het elke keer de kunst en uitdaging om zowel mannen, vrouwen als jongeren de kleding aan te meten die bij hen past. Kleding waar ze zich comfortabel en op het gemak in voelt.”

DRESSCODE Henk, die zich in de winkel met de mannenafdeling bezighoudt, legt graag uit hoe hij te werk gaat: ,,Een bruiloft is natuurlijk voor iedereen weer anders. Soms is er een dresscode, of het verzoek om speciale kleuren in kleding terug te laten komen. Daar houden wij rekening mee, en nemen de tijd.”

VERMAAKSERVICE ,,Vaak komen man en vrouw gezamenlijk hier en na een kop koffie of thee vraag ik wat de wensen zijn. Wanneer (welk jaargetijde) is de bruiloft en wat zijn mogelijke andere aandachtspunten. Natuurlijk is het leuk om als man en vrouw en/of partners de look and feel op elkaar af te stemmen. Daarom kleden we toch vaak eerst de vrouw en volgt de man of partner. En als we een mouw of broekspijp moeten aanpassen beschikken we over onze eigen vermaakservice. We zorgen ervoor dat de (feest)kleding past en prettig zit, want kleden is maatwerk.’

MERKEN Hootsen Kleding werkt graag met kledingmerken als Lilytime (hét modemerk voor exclusieve dameskleding), Select/Hermann Lange (elegante klassieke damesmode), Sommermann (elegant, smaakvol voor de vrouw), Zuitable (vlot, voor het meer jongere publiek), Digel en Roy Robson (stijlvolle herenkleding van hoogwaardige kwaliteit).
Hootsen Kleding in een notendop: vriendelijke en gezellige bediening, persoonlijk advies, vakkundige vermaakservice en altijd gratis parkeren.
Kijkt u al uit naar een mooie trouwdag? Het team van Hootsen Kleding helpt u op weg en wenst u een prachtige dag.

Hootsen Kleding. Veluweweg 66 in Kootwijkerbroek. 

Dit artikel is onderdeel van de Trouwbijlage van de Barneveldse Krant

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie