Afbeelding
Silke Thijssen

Liefde voor Liefde creëert jullie persoonlijke trouwlocatie

16 september 2023 om 08:03 Zakelijk

BARNEVELD Iedereen die thuis of op een bijzondere locatie wil trouwen opgelet: Liefde voor Liefde kan iedere locatie omtoveren tot een unieke trouwlocatie! Van meubilair en tenten, tot bloemen en styling: alles helemaal afgestemd op jullie eigen stijl.

Elisa Pater geniet ervan om samen met haar team het perfecte totaalplaatje voor een bruidspaar te creëren. ,,Ik vind het erg leuk om deze belangrijke dag tot in de puntjes te mogen verzorgen. Om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en tot in detail de persoonlijkheid van een bruidspaar naar voren te laten komen.”

GESPREK OVER AANKLEDING Liefde voor Liefde is een onderdeel van Veluwe Totaal Verhuur dat alles levert op het gebied van tenten en meubilair voor zakelijke bijeenkomsten, beurzen, bedrijfsborrels etc. Elisa: ,,We kregen steeds vaker de vraag of we dit ook voor trouwerijen doen. Toen ben ik me daar in gaan verdiepen en zo is Liefde voor Liefde ontstaan. Ik heb altijd eerst een gesprek met het bruidspaar over hun wensen voor de aankleding. Dit gesprek is altijd bij hun thuis, zodat ik gelijk kan kijken naar de kansen en mogelijkheden die de locatie biedt.”

MAATWERK ,,Vaak hebben bruiden al veel inspiratie opgedaan op Pinterest en de ideeën en afbeeldingen die zij aandragen neem ik mee. Vervolgens maak ik een moodboard, waarop ik de gewenste inrichting uitteken. We kopen materialen en bloemen per bruiloft in en leveren in die zin altijd maatwerk. Op de dag van de bruiloft stylen wij de locatie af zoals we hebben afgesproken, tot de bloemen aan toe. Ook kunnen we, indien gewenst, de setting gedurende de dag ombouwen. De ceremonie, het diner en het feest vragen immers vaak om een andere inrichting.”

 

,,Onze meerwaarde is dat we het bruidspaar op de dag van de bruiloft echt kunnen ontzorgen”, vervolgt Elisa haar verhaal. ,, Wij regelen alles, het bruidspaar hoeft zelf nergens aan te denken. De volledige aankleding doen we in eigen beheer. We beschikken over een groot netwerk van leveranciers, waardoor we snel kunnen schakelen.”

ALLES MOET KLOPPEN ,,De aankleding van de locatie moet een bepaalde sfeer ademen, het is belangrijk dat alles tot in detail klopt. Of het nu gaat om een outdoor bruiloft voor 300 gasten of een intiemere setting. Je wil een bepaalde sfeer creëren, die je van tevoren met het bruidspaar hebt doorgenomen. Ik blijf het iedere keer weer bijzonder vinden hoe een groot weiland veranderd kan worden in een sfeervolle trouwlocatie. Zo hebben we laatst een ceremonie voorzien van meubilair en aangekleed middenin een korenveld. Het pad ernaartoe was wat lang en saai. Hier hebben we toen echt een beleving van gemaakt, o.a. met deuren en foto’s van het bruidspaar. Dit was erg geslaagd!”

Ben je benieuwd wat Liefde voor Liefde voor jullie kan betekenen? We vertellen jullie graag meer in een kennismakingsgesprek. Neem gerust eens contact met ons op via 06 10 53 35 89 of info@liefdevoorliefde.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.liefdevoorliefde.nl

Dit artikel is onderdeel van de Trouwbijlage van de Barneveldse Krant

Richard & Wilmanda
Elisa Pater creëert met haar team het perfecte totaalplaatje.
Danny & Leanne.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie