Afbeelding
Rijnders

Barneveldse ondernemers steken winkelstraat over voor extra bedrijf

2 februari 2023 om 15:55 Zakelijk

BARNEVELD Fred en Anneke Rijnders, bekend van de gelijknamige sportzaak, openen begin maart een nieuw bedrijf in het centrum van Barneveld. Tegenover hun winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat, starten ze textieldrukkerij Rijnders Print.

Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en tassen in opdracht van sportverenigingen en andere organisaties. 

ALLES IN EIGEN HAND In het verleden besteedden de ondernemers dit werk uit aan een extern bedrijf, maar de ondernemers kiezen er nu voor om zowel het leveren als het bedrukken van de spullen in eigen hand te houden. ,,De lijnen zijn dan korter en we hebben de capaciteit om nóg meer klanten te bedienen’’, benoemt Anneke de voordelen. 

PRINTER Rijnders Print beschikt inmiddels over een splinternieuwe printer voor textieldrukwerk. Emma, de dochter van Fred en Anneke, en Julia Besselsen worden de gezichten van de nieuwkomer in het centrum van Barneveld. ,,Er is de afgelopen weken al flink geklust. We liggen op schema om op 1 maart te kunnen openen.’’

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie