De ruime, moderne trimsalon wordt gerund door hondenliefhebber Cyrina Feijen.
De ruime, moderne trimsalon wordt gerund door hondenliefhebber Cyrina Feijen. Pauw Media

Open dag bij nieuwe Trimsalon ScoobyDoodle & Friends in Barneveld

Zakelijk

BARNEVELD Barneveld is een professionele hondentrimsalon rijker. Aan de Marconistraat opende ScoobyDoodle & Friends haar deuren. Zaterdag 10 december zijn hondenbezitters van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens een Open Dag.

De ruime, moderne trimsalon wordt gerund door hondenliefhebber Cyrina Feijen. Met veel enthousiasme en een flinke dosis opgedane werkervaring én aansluiting bij de ABHB-vakvereniging heeft ze alles in huis om de trimsalon tot een succes te maken. ,,Bij ScoobyDoodle & Friends krijgen honden alle professionele zorg en aandacht die ze nodig hebben. Een trimbeurt is best een tijdrovende bezigheid, zowel voor de hond als voor de trimster. De salon heeft gelukkig alle ruimte om tussen de was- en trimbehandeling door te kunnen rondrennen en een spelletje te doen.”

LABRADOODLES Na een succesvolle afronding van de hondentrimopleiding, inclusief een EHBO-cursus voor honden en een specialisatie in de verzorging en behandeling van de Labradoodle-vacht, gaat Cyrina zich nog verder toeleggen op kynologische gedragstherapie voor honden. ,,Door het gedrag van de hond goed te kunnen herkennen kun je hier beter op inspelen tijdens de trimbehandeling. En natuurlijk knip ik niet alleen Labradoodles, maar álle honden die toe zijn aan een frisse nieuwe look! Het is erg leuk om een hond in het juiste model te knippen.”

PUPPIES Ook pups kunnen bij ScoobyDoodle rekenen op een vakkundige behandeling. ,,Voor hen heb ik een speciaal programma, zodat ze van jongs af aan rustig gewend raken aan een bezoek in de trimsalon. Ik geef baasjes bovendien graag uitleg over vachtverzorging en de voorbereiding op toekomstige trimbehandelingen.”


OPEN DAG Al spelen honden de hoofdrol bij Trimsalon ScoobyDoodle, ook hun baasjes worden niet vergeten. Ze worden verwelkomd in een gastvrije ontvangstruimte die tijdens de trimbeurt ook als werkplek met WiFi kan worden gebruikt. Op 10 december zijn nieuwe baasje de hele dag welkom tijdens een Open Dag bij Trimsalon ScoobyDoodle & Friends voor een vrijblijvende kennismaking.

Trimsalon ScoobyDoodle & Friends,
Marconistraat 21B in Barneveld.
www.scoobydoodle.nl | 06-52033296

advertentie
Afbeelding
Burgemeester Luteijn, een bijzondere bestuurder 4 uur geleden
Afbeelding
De modernste Jumbo van de Veluwe staat in Barneveld. Winkel woensdag open na grote verbouwing 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barneveld 'hotspot' in aanpak fijnstof uit kippenstallen 5 uur geleden
advertentie