Afbeelding
Gelderblom

Slagerij Gelderblom Barneveld in de prijzen: twee keer goud voor rookworst en grillworst

Zakelijk

BARNEVELD Slagerij Gelderblom Barneveld heeft goed nieuws. De rookworst en grillworst uit de eigen worstmakerij zijn met goud bekroond. En daar is eigenaar Youri Korpadi samen met zijn team natuurlijk erg trots op. Het is voor Youri de bevestiging dat hij uitstekend op weg is met Slagerij Gelderblom Barneveld, Quality Meat & More.

Sinds Youri (21) deze zomer de slagerij heeft overgenomen is er al heel wat gebeurd: ,,De eerste maanden zijn voorbijgevlogen. De reacties zijn goed, daar doe je het natuurlijk voor. Klanten waarderen onze producten.”

Plezier in het slagersvak, het uitoefenen van een ambacht zie je hier duidelijk terug, en dat betaalt zich nu al uit: ,,De rookworst is door de nationale jury van de Beste Slagers van Nederland en door Arnhem Rookworststad met goud gewaardeerd. Een eer, want de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd.”
Youri over de geheime receptuur, die misschien al 100 jaar oud is: ,,Het ambachtelijke recept is van generatie op generatie overgegaan en is op details na onveranderd. De smaak is uniek. Het recept is authentiek. Super dat dit ook zo wordt gewaardeerd.”

ACTIE Om iedereen de kans te geven de met goud bekroonde rookworsten te proeven is er tot en met zaterdag 12 november een aanbieding: twee rookworsten voor 7 Euro.

FOLDER
Maar er is meer nieuws bij Slagerij Gelderblom Barneveld, vertelt Youri verder: ,,De feestdagen komen er alweer snel aan. Binnenkort valt er een folder met kerstideeën op de deurmatten, zodat je alvast inspiratie op kan doen en eventueel bestellingen kan plaatsen.” Onder het motto ‘smaakvol verwennen regel je duurzaam en dichtbij’ juichen Youri Korpadi en zijn team lokale samenwerking ook meer dan toe: ,,Op de website www.dorpsplein-barneveld.nl werken wij samen met Visspeciaalzaak De Haan en Arjan Klarenbeek. Hier kun je 24/7 lokale producten bestellen, afhalen of laten bezorgen.”

Slagerij Gelderblom Barneveld. Burgemeester Kuntzelaan 38. T: 0342-492713.

advertentie
advertentie