Afbeelding
DaBoven

Vertrouwde feestlocatie DaBoven bij Bunckman krijgt tweede leven

13 oktober 2022 om 15:22 Zakelijk

VOORTHUIZEN Goed nieuws voor Voorthuizen. DaBoven bij Bunckman heeft na een grondige verbouwing de deuren geopend. 

Daarmee is het centrum een feestlocatie rijker. Het gaat om de voor veel Voorthuizenaren bekende zalen op de eerste etage van Restaurant Bunckman. DaBoven is compleet gerestyled en gemoderniseerd. Ready to go voor feestjes, partijen, recepties of een vergadering.

Met de (her)opening van de bekende, vertrouwde feestlocatie krijgt Voorthuizen haar feest en vergaderlocatie midden in het centrum weer terug, benadrukt eigenaar Harco van Ommen: ,,Na de verbouwing van het restaurant in januari, zijn we half augustus gestart met de restyling van DaBoven. Dit was eerder dan gepland omdat er, met de sluiting van de Rusthoek, geen faciliteiten voor een mooi feest meer aanwezig was in het centrum. Met als resultaat een moderne feestlocatie met goed geluid, moderne videopresentatie en gezellige verlichting. De zaal bestaat uit drie compartimenten die je, afhankelijk van de groepsgrootte, uit kan breiden tot één grote feestlocatie. Dichtbij huis, binnen Voorthuizen makkelijk bereikbaar.”

MOGELIJKHEDEN DaBoven biedt veel (feest)kansen geeft bedrijfsleidster Nienke aan: ,,In december kun je hier terecht voor bedrijfs- of familiekerstdiners en uiteraard zenden wij ook het WK voetbal uit. Hoe mooi is het om als bedrijf met het gehele personeel in een privé setting onze voetbalhelden aan te moedigen met een drankje en een hapje en muziek.”

TROUWLOCATIE DaBoven is ook ‘the place to be’ voor je babyshower, een jubileum- en verjaardagsfeest, receptie, condoleance, vergadering, personeelsborrel, trouwjubileum. ,,De zalen zijn ook geschikt als trouwlocatie, bijvoorbeeld in combinatie met ons restaurant.” Nienke: ,,Op elke laatste vrijdag van de maand organiseren we zelf een leuk event. Er is dus veel mogelijk, daarom zijn wij zo blij met de ‘doorstart’. Oud en vertrouwd, maar in een nieuw jasje. Wij denken dat Voorthuizenaren dat zeker zullen waarderen.”
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Nienke Westerbeke.

DaBoven (Bunckman Voorthuizen), Bunckmanplein 1, T: 0342-417999.]
www.bunckmanvoorthuizen.nl/Daboven

Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie