Vakvrouw Bianca Reussink.
Vakvrouw Bianca Reussink. Financieringsgilde
Vakvrouwen

‘Financiering moeilijk? Niet met mij als jouw partner’

Zakelijk Vakvrouwen

SCHERPENZEEL Bianca Reussink, eigenaresse van Financieringsgilde Barneveld-Scherpenzeel, regelt als zakelijk tussenpersoon al bijna vijf jaar alle zakelijke financieringen (hypotheek, commercieel vastgoed, lease, kredieten). Van starters tot groot zakelijke klanten, voor alle ondernemingen. 

Met interne contacten bij alle grootbanken, meer dan 17 jaar ervaring in de zakelijke financiële sector en een grote samenwerking met alle alternatieve geldverstrekkers koppelt zij snel en efficiënt de financieringswensen van ondernemers aan de juiste geldverstrekker(s).

Bianca (36), getrouwd en moeder van twee kinderen, woont alweer 14 jaar in Scherpenzeel. Ze heeft een kantoor in Scherpenzeel. Als vakvrouw kan ze echt luisteren en die wensen doorvertalen naar het juiste product. ,,Jaarlijks komen er steeds meer geldverstrekkers bij, ondernemers weten vaak niet eens dat er veel meer mogelijk is dan bijvoorbeeld het standaard krediet. Juist het aantrekken van een financieringspartner is een must. Je hebt niet alleen binnen een week een aanbod van verschillende banken, je hebt ook een vast aanspreekpunt voor het gehele traject en daarna. Daarbij kan ik het traject in een vorm gieten die snelheid en kwaliteit biedt en nog eens aansluit bij de wensen van de ondernemer.

ONDERHANDELEN Van onderhandelen is Bianca niet vies. ,,Een heerlijk spel om het beste voor jou als klant te behalen.’’ 

Bianca hecht veel waarde aan goede communicatie en het nakomen van afspraken. ,,Ondernemers merken dat ze steeds vaker een nummer worden en geen contact meer hebben met de bank. Ik wil met mijn begeleiding ondernemers weer het regionale ‘dichtbij en betrokken gevoel’ geven. Als ik in jouw plan geloof dan zet ik er mijn tanden in. Jij als ondernemer kan blijven ondernemen en ik neem het financieringstraject voor mijn rekening, inclusief het schrijven van een ondernemersplan. Ieder zijn expertise, een win-winsituatie.’’

Financieringsgilde.nl/barneveld | 06 4493 0780

Dit artikel is ook te lezen in de bijlage Vakvrouwen


advertentie
advertentie