Chris van Ee en Gerard Liefting.
Chris van Ee en Gerard Liefting. Liefting

Nieuwe eigenaar Liefting Elektrotechniek

22 september 2022 om 14:42 Zakelijk

VOORTHUIZEN Liefting Elektrotechniek heeft een nieuwe eigenaar. Per 1 augustus heeft Chris van Ee het gerenommeerde installatiebedrijf overgenomen. Door deze overname wordt de positie in de steeds veranderende markt van Liefting Elektrotechniek versterkt en kan het bedrijf zich verder ontwikkelen. 

Liefting Elektrotechniek B.V. bestaat sinds 2004 toen het werd opgericht door Gerard Liefting. Sindsdien is de onderneming in Voorthuizen uitgegroeid tot een begrip in de regio met de herkenbare blauwe bedrijfswagens met de gele “I”. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf vele installaties in de regio mogen maken, maar nu is het tijd voor een nieuwe stap in het bestaan van Liefting Elektrotechniek. Gerard Liefting legt uit waarom: ,,Met veel enthousiasme hebben we Liefting Elektrotechniek door de jaren heen laten groeien tot een betrouwbaar en vakkundig installatiebedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij hebben een diverse klantenkring opgebouwd in Voorthuizen. Nu is het tijd dat het bedrijf gaat door ontwikkelen. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar iemand die de kennis en kunde hiervoor heeft en daarnaast ook oog heeft voor detail en staat voor kwaliteit. Deze persoon heb ik gevonden in Chris van Ee, iemand met ambitie voor de techniek en eigenaar van andere installatie bedrijven.

De overname is een gevolg van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en biedt volgens Chris van Ee nieuwe kansen. ,,Wij zitten redelijk veel in de regio, maar weinig in Voorthuizen. Toen we met Gerard in aanraking kwamen was het geen moeilijke keuze om ons werkgebied in de gemeente Barneveld uit te breiden. Naast de inhoudelijke klik is er ook qua werkwijze veel overlap. Het persoonlijke contact wat Liefting Elektrotechniek kenmerkt zal blijven, want dat past ook goed bij ons.”

Ondanks de overname verandert er weinig binnen het bedrijf. De dagelijkse leiding zal in handen zijn van Chris van Ee die Liefting Elektrotechniek zal voortzetten vanuit de huidige locatie in Voorthuizen. Het personeel van Liefting Elektrotechniek gaat mee in de overname en ook Gerard Liefting blijft het komende jaar actief binnen het bedrijf. Hij zal de nieuwe eigenaar voorlopig ondersteunen, maar klanten zullen hem nu ook tegenkomen als monteur.

advertentie
advertentie
advertentie