Eigenaar Rob van den Bogaard in de vernieuwde fitnessruimte.
Eigenaar Rob van den Bogaard in de vernieuwde fitnessruimte. Pauw Media

Level Fitness Barneveld uitgebreid: ‘We kunnen onze leden nóg beter helpen’

Zakelijk

BARNEVELD Cocktails drinken, ijsjes eten en luieren op een strandbedje: een gezonde leefstijl komt in de zomermaanden niet altijd op de eerste plek. Nu het najaar voor de deur staat, is het de perfecte tijd om de draad weer op te pakken. 

Bij Level Fitness in Barneveld kunnen leden dat doen in een gloednieuwe, uitgebreide fitnessruimte. ,,Veel mensen zijn in de zomervakantie een kilootje - of twee - aangekomen”, zegt Rob van den Bogaard, personal trainer en eigenaar van Level Fitness. ,,Dat is niet erg, als we nu maar weer lekker aan de bak gaan.” De trainers van Level Fitness begeleiden hun leden bij het verbeteren van hun hele gezondheid: niet alleen op het gebied van sport, maar ook van voeding en leefstijl.

TOTAALPLAATJE ,,Je bereikt geen duurzaam resultaat met een dieet van acht weken, maar door het totaalplaatje aan te pakken”, legt Rob uit. ,,Daarvoor hoef je jezelf niet van alles te ontzeggen; uit eten gaan en af en toe een biertje moet kunnen. We focussen op het leggen van een goede basis en leren je juist wat je wél moet eten. Hoe zo’n gezonde basis er precies uitziet is voor iedereen anders, daarom zorgen we altijd voor een programma dat bij jou past. Dankzij die aanpak zien we onze leden zelden terugvallen in hun oude gewoontes.”

VERBOUWING Sinds de oprichting tweeënhalf jaar geleden is Level Fitness gevestigd aan de Gelkenhorsterweg in Barneveld. Onlangs is het sportcentrum flink uitgebreid, vertelt Rob: ,,We hebben een aparte ruimte gecreëerd voor de intakes en coachingsgesprekken, waardoor we de fitnessruimte konden uitbreiden.” Leden hebben daardoor meer privacy tijdens de intake, maar ook als ze aan het sporten zijn. ,,Er is meer rust en extra ruimte voor de begeleiding van sporters, waardoor we ook flexibeler kunnen zijn in onze planning.” De extra ruimte komt goed van pas, want met twee nieuwe trainers groeit Level Fitness gestaag. ,,Zo kunnen we ook weer nieuwe leden verwelkomen.” 

Tot slot is ook het aantal apparaten in de vernieuwde fitnessruimte uitgebreid. ,,Na een paar weken klussen en inrichten is alles nu klaar.” Precies op tijd, want Rob merkt dat veel mensen het sporten na hun vakantie weer oppakken. ,,De periode tussen september en de feestdagen is de ideale tijd om je ritme weer op te pakken en stappen te zetten op gezondheidsgebied.”

Level Fitness, Gelkenhorsterweg 3 in Barneveld. T: 06-22996500.

advertentie
advertentie