Ronald Kuijntjes en Fleur Overmans.
Ronald Kuijntjes en Fleur Overmans. Pauw Media

RF Beveiligingstechniek: uw wakend oog

Zakelijk

BARNEVELD Wilt u uw woning of bedrijf beter beschermen tegen inbraak, brand of vandalisme? Of wilt u in een oogopslag zien wat er in en om uw woning of bedrijf gebeurt? Bij RF Beveiligingstechniek is dit in goede handen. Het ambitieuze bedrijf biedt slimme beveiligingsoplossingen. 

RF Beveiligingstechniek is nog een jong bedrijf, maar met een hoop ervaring op zak. Eind vorig jaar kwam voor de bevlogen eigenaren Ronald Kuijntjes en Fleur Overmans een droom uit: ze startten hun eigen beveiligingsbedrijf. Ronald werkt al 15 jaar in de beveiligingstechniek en Fleur ziet nieuwe kansen in de bedrijfsvoering, onder het motto ‘samen sterk voor uw veiligheid’.

BREED PAKKET Ronald en Fleur merken dat er steeds meer behoefte is aan een beter beschermde (digitale) woon- en werkomgeving: ,,Om u volledig te ontzorgen bieden wij daarom een breed pakket aan diensten”, legt Ronald uit. Fleur: ,,En maatwerk, dat staat voorop, want geen woning of bedrijf is hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen op dit gebied. Daarover gaan wij samen met u ter plaatse in gesprek, geven advies en nemen alle opties door.”

VEILIGHEIDSGEVOEL Op het gebied van bedrijfsbeveiliging biedt RF (staat voor Ronald en Fleur) Beveiligingstechniek een totaalpakket: inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabeveiliging, toegangscontrole. Ronald: ,,Met het professioneel aanbrengen van gecertificeerde systemen verhoogt u niet alleen het veiligheidsgevoel, u kunt ook de verzekeringskosten verlagen.” Voor uw woning staat RF Beveiligingstechniek garant voor: inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabeveiliging, smart home.

RF Beveiligingstechniek in een notendop: vakkundige installateurs, gecertificeerde beveiligingsexperts, 24/7 een veilig gevoel, modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden. VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) keurmerk gecertificeerd.

Kijk op de website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op.
RF Beveiligingstechniek. Vellerselaan 118 in Barneveld. T: 0342-723317

advertentie