Financieringsspecialist Tonny van Dijk is vandaag gestart als adviseur van Eijgen Finance.
Financieringsspecialist Tonny van Dijk is vandaag gestart als adviseur van Eijgen Finance. Pauw Media
Ondernemer in beeld

De intermediair voor ondernemers die verder denkt

12 april 2021 om 06:58 Zakelijk

REGIO Per 1 april start financieringsspecialist Tonny van Dijk als adviseur van Eijgen Finance. Tonny van Dijk richt zich met Eijgen Finance Gelderse Vallei op ondernemers uit de gemeenten Ede en Barneveld. Een nieuwe uitdaging waar hij met plezier naar uitkijkt.

Tonny van Dijk is bepaald geen starter in dit complexe (financierings)vak. Integendeel: ,,Ik heb zestien jaar als financieringsspecialist bij een grote bank gewerkt. Daar focuste ik mij op de zakelijke klant. Na een jaar werkzaam geweest te zijn als financieel verantwoordelijke bij een mkb-onderneming besloot ik de sprong naar het ondernemerschap te wagen. Bij Eijgen Finance, een landelijke formule met meerdere vestigingen. Dat voelt als een goede stap waar ik enorm veel zin in heb.”

PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT Eijgen Finance kenmerkt zich als de ‘intermediair die verder denkt’. Daar ligt de kracht, en sluit perfect aan op de denk- en werkwijze van Tonny: ,,Als je financieringsvragen hebt moet je tegenwoordig steeds meer de digitale weg kiezen. Veel ondernemers willen bij een mogelijke investering met een expert om tafel. Financieringsvraagstukken vragen nu eenmaal vaak om maatwerk in een persoonlijke setting. Ik kom bij u langs, neem het vraagstuk over en ben gedurende het traject uw aanspreekpunt. Ik ontzorg u van a tot z en zoek de financiering die zowel realistisch als passend is. U heeft er geen omkijken naar en kunt doen wat u het liefst doet: ondernemen.”

ONPARTIJDIG Met Eijgen Finance kunt u bij een investering of vragen alle kanten op, benadrukt Tonny: ,,Wij zijn thuis in verschillende soorten financiering en treden altijd op als onpartijdig intermediair. Zo kan ik in de praktijk putten uit pakweg 90 potentiële financiers, helemaal afhankelijk van de vraag. Die is voor elke ondernemer immers weer anders. Tegenwoordig kunt u op veel manieren financieren en leasen. Meer dan u misschien wel denkt. Van hijskranen tot freesmachines tot een gehele tandartsuitrusting. Ook via crowdfunding zijn er steeds meer mogelijkheden.”

IN GESPREK Eijgen Finance Gelderse Vallei: uw adviseur voor zakelijke leningen en kredieten, vastgoedfinanciering, bedrijfsovernames, familiebedrijven, corporate finance, lease en factoring. Daarnaast kan Tonny van Dijk begeleiden bij bedrijven in ‘zwaar weer’. Loopt u rond met investeringsvragen of heeft u interesse in een second opinion? Tonny van Dijk gaat graag vrijblijvend met u in gesprek.

Eijgen Finance Gelderse Vallei. Kastanjelaan Oost 37 in Lunteren. T: 06-19412950. E: tonny.vandijk@eijgenfinance.nl
I: www.eijgenfinance.nl (zie vestigingen).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie