Alex Lambert van Expert Barneveld. ,,Bestellen, bezorgen, repareren en installeren blijft gewoon mogelijk.''
Alex Lambert van Expert Barneveld. ,,Bestellen, bezorgen, repareren en installeren blijft gewoon mogelijk.'' Pauw Media
Ondernemer in beeld

Online service bij Expert Barneveld tijdens lockdown

23 december 2020 om 15:24 Zakelijk

BARNEVELD Herkenbaar? Uw wasmachine of vaatwasser werkt opeens niet meer. Zo’n technische tegenslag komt altijd op het verkeerde moment. Geen punt. Het team van Expert Barneveld helpt u graag verder. Online en telefonisch. Bestellen, bezorgen, repareren en installeren blijft gewoon mogelijk.


Eigenaar Alex Lambert: ,,Vanwege de huidige maatregelen zijn onze winkeldeuren weliswaar tijdelijk gesloten, in ieder geval tot en met 19 januari, maar aan onze vertrouwde service verandert verder niets.”

GROOT EN KLEIN Op de website van Expert Barneveld vindt u het vertrouwde aanbod aan televisies, audio, telefoons en tablets, computers, witgoed, apparatuur en onderdelen voor de keuken en het huishouden, maar ook producten op het gebied van verzorging. Tegen scherpe prijzen. Als vanouds. ,,Wij verkopen niet alleen ‘grote’ artikelen. We draaien onze hand ook niet om voor een pakje batterijen, stofzuigerzakken of andere specifieke onderdelen die we gewoon opsturen of langsbrengen. Daarmee bent u geholpen en dat doen we graag.”

KOOP LOKAAL Als u online artikelen op expert.nl bestelt dan koopt u gewoon lokaal bij de Barneveldse Expert. Daarmee helpt u niet alleen uzelf, ook de lokale ondernemer, benadrukt Alex: ,,Alles wat u ziet op de website leveren wij. Een koffiezetapparaat staat bij u, mits op voorraad, binnen een werkdag op uw aanrecht. Daar zorgen wij voor. Geen onnodig lange wachttijden.” Ook de bezorg- en installatieservice staat met drie auto’s stand-by om online bestelde apparaten bij u thuis te bezorgen en te installeren. Onder het motto ‘opgeruimd staat netjes’ voeren de medewerkers de oude apparatuur als vanzelfsprekend graag weer af. Alex: ,,Als wij bijvoorbeeld een vaatwasser afleveren en inbouwen, werken wij uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Dat doen we veilig en vertrouwd.”

BEL ADVIESTEAM Alex kan zich voorstellen dat niet iedereen bedreven is in het online bestellen van witgoed of andere elektrische apparaten: ,,Daarom kunt u tijdens openingstijden van de winkel contact opnemen met het bel-adviesteam.”
Alex: ,,Wij zijn in deze onzekere tijd dankbaar dat we onze diensten kunnen verrichten voor de consument. Helaas geldt dat niet voor alle collega-ondernemers, die wij dan ook veel sterkte toewensen. Dat de betere tijden voor iedereen maar snel mogen komen. Namens het hele team van Expert Barneveld: van harte welkom in de online winkel. Onze digitale deur staat voor u open.”

Expert Barneveld. Langstraat 65 in Barneveld. T: 0342-493822 (ook WhatsApp). E: barneveld@expert.nl I: www.expert.nl/winkels/barneveld F: www.facebook.com/expertbarneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie