BinTTec Projectverlichting: Van lichtadvies naar lichtplan.
BinTTec Projectverlichting: Van lichtadvies naar lichtplan. BinTTec Projectverlichting

'Met ledverlichting is zoveel mogelijk'

12 februari 2020 om 12:15 Zakelijk

EDE Businessclub De Gelderse Kring bestaat een kwart eeuw. Een mooie mijlpaal voor deze Edese actieve businessclub. Een van de aangesloten leden is Tjepke Gratama van BinTTec Projectverlichting. Een gedreven ondernemer 'met een verhaal'. BinTTec is nu al ruim zes jaar lid van De Gelderse Kring.

Feike Klomp

Edenaar Tjepke Gratama is niet alleen een professionele 'lichtarchitect' die utiliteits- en industriële panden, instellingen en woningen fraai in het licht zet, hij is ook actief als bestuurslid van de Airshow Wings of Freedom, die in augustus 2019 plaatsvond. Daarnaast heeft hij een eventbureau, Xtend Events, dat zicht richt op exclusieve autorace, vlieg- en vaarevents. De naam BinTTec is bewust gekozen met een knipoog naar zijn voornaam: ,,Business in Techniek met een extra T", legt Tjepke verder uit.

GOED LICHT ,,Wij zijn sinds 2008 actief op de professionele verlichtingsmarkt en werken samen met elektrotechnische installateurs, architectenbureaus en interieurontwerpers. De wereld van ledverlichting blijft voortdurend in beweging. Goed licht levert een niet te onderschatten bijdrage aan sfeer, maar is ook een grote meerwaarde voor het welzijn van de mensen die in gebouwen verblijven en werken. Sterker, effectief licht in een bedrijfsomgeving draagt bij aan een betere productiviteit."

LICHTPLAN Een van de kwaliteiten van BinTTec Projectverlichting is het lichtontwerp: ,,Voor diverse opdrachtgevers werken we een gedetailleerd lichtplan uit in 3D en maken we via bewegend beeld duidelijk hoe de verlichting er in de diverse ruimtes uit komt te zien. Je ziet de verschillende armaturen en krijgt dan een 'prachtig beeld' van de uiteindelijke sfeer- en lichtbeleving. Een absolute meerwaarde."
 ,,Met de huidige ledtechniek is nu veel meer mogelijk dan met conventionele verlichting. Ledverlichting is intelligenter, schakelt direct in als er iemand aanwezig is en verandert bijvoorbeeld van warm licht naar daglichtkleur voor kantoren. Daarnaast werken we een besparingsberekening uit voor bestaande gebouwen. We maken inzichtelijk wat de klant bespaart als de overstap wordt gemaakt naar ledverlichting."

PAARSE VERSIERING BinTTec Projectverlichting heeft, samen met samenwerkende bedrijven, lokaal gezien een belangrijke bijdrage geleverd aan de fraaie paarse verlichting tijdens de Heideweek van de Oude Kerk, De Poortwachter en Het Oude Politiebureau. Andere projecten in de regio zijn bijvoorbeeld: Vallei Auto Groep, Arthur Koolkazerne, de Hooghe Hoed Ede, JK vloeren Ede en het kantoor van Blackline in Veenendaal.
,,Allemaal projecten waar samenwerking centraal staat. En dat past weer mooi bij mijn eigen drijfveren en die van De Gelderse Kring, een leuke mix van mensen en bedrijven. De sfeer is ongedwongen en er worden bijzondere activiteiten georganiseerd."

BinTTec Projectverlichting. Marconistraat 19, 6716 AK Ede. T: 0318 65 01 50. E: tjepke@binttec.nl I: www.binttec.nl.

BinTTec Projectverlichting: Van lichtadvies naar lichtplan.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie