Biologisch foodcompany Do It Organic in de race voor Koning Willem I prijs

12 maart 2024 om 13:47 Zakelijk Deel je nieuws

Do It Organic is een van de twaalf genomineerden voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De tweejaarlijkse Koning Willem I Prijzen worden ook wel de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven genoemd en worden in mei uitgereikt voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Aanstaande woensdag 20 maart zullen CEO Hendrik Wijnen en Marketingmanager Martijn van Kesteren alles geven tijdens de pitch voor de vakjury. In mei weten wie er met de Plaquette vandoor gaat. 

Do It Organic is een groothandel in biologische voedingsmiddelen die actief is in de toeleveringsketen van 100% biologische voedselingrediënten en biologische consumentenproducten. Als specialist in biologische voedselingrediënten met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, werken we wereldwijd samen met producenten om een breed assortiment biologische producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Onze missie is om de hele voedselketen te veranderen naar 100% biologische voedsel. Daarom werken we samen met een netwerk van biologische boeren.

De Koning Willem I Prijzen zijn onafhankelijke ondernemingsprijzen en worden actief gesteund door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

het affiche van de nominatie
Amaizin - het biologische wereldkeuken snackmerk van DO IT ORGANIC
DO IT ORGANIC stand op de biofach, afgelopen februari
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie