Jacqueline Israël, de nieuwe manager van Beachclub Zeumeren
Jacqueline Israël, de nieuwe manager van Beachclub Zeumeren Pauw Media

Jacqueline blaast Beachclub Zeumeren nieuw leven in, openingsfeest op de planning

22 februari 2024 om 11:18 Zakelijk

VOORTHUIZEN Even voorstellen. Sinds begin van dit jaar is Jacqueline Israël de nieuwe manager van Beachclub Zeumeren. De verrassend bruisende locatie aan het water in Voorthuizen. The place to be voor lunch, diner, borrel, (bedrijfs)feesten, vergaderingen, golfmogelijkheden en vele andere sportieve activiteiten rond recreatiegebied Zeumeren. Jacqueline zit vol energie en ideeën. 

,,Kijk, dit is toch een prachtige locatie? Veel wandelaars, fietsers en vakantievierders bezoeken onze Beachclub, genieten van het strand, het water of zijn hier op een andere manier actief ”, begint Jacqueline enthousiast te vertellen. ,,Hier liggen mega veel mogelijkheden. Toen ik de kans kreeg om de Beachclub Zeumeren (onderdeel van Expeditie Zeumeren) over te nemen en nieuw leven in te blazen, heb ik dat met beide handen aangegrepen.” Jacqueline heeft al heel wat ervaring in de horeca- en eventwereld. Tien jaar lang was ze verantwoordelijk voor een horecagelegenheid plus een golfclub bij Strand Horst in Ermelo.

RESTAURANT Jacqueline: ,,Stap voor stap voeren we vernieuwingen door. Ons restaurant heeft een nieuwe menukaart en we bieden een variatie aan nieuwe buffetten. Op de website kun je deze alvast bekijken. Verder zijn we bezig met de metamorfose van het terras. We willen warmte, gezelligheid uitstralen. We willen dat onze gasten zich hier op het gemak voelen. Verder wil ik nog graag wijzen op Pitch & Putt Zeumeren hier. Zowel voor recreanten als de meer gevorderden golfers zijn hier verrassend veel golfmogelijkheden.”

OPENINGSFEEST Zaterdag 2 maart (van 16.00 – 20.00 uur) is iedereen welkom om de doorstart van Beachclub Zeumeren te vieren. Een hapje en een drankje staan klaar.

HORECATOPPERS GEZOCHT Jacqueline: ,,We zijn nog op zoek naar horecatoppers. Wil jij werken als afwasser of in de bediening. Neem contact op of maak een afspraak, dan maak ik graag kennis en leid je hier rond. Ik kom ook graag in contact met een ervaren medewerker voor in de bediening. Een man/vrouw die het klappen van de zweep in de horeca kent.”
Kijk op de website voor alle mogelijkheden en de openingstijden.

www.beachclubzeumeren.nl
www.pitchputtzeumeren.nl
www.expeditiezeumeren.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie