Wethouder Bennie Wijnne overhandigt de 'eerste sleutel' van het appartementencomplex voor starters in Holzenbosch.
Wethouder Bennie Wijnne overhandigt de 'eerste sleutel' van het appartementencomplex voor starters in Holzenbosch. De Bunte Vastgoed Oost

Nieuwe startersappartementen Voorthuizen opgeleverd

26 oktober 2023 om 09:38 Wonen

VOORTHUIZEN In de wijk Holzenbosch in Voorthuizen zijn afgelopen week 23 gloednieuwe startersappartementen opgeleverd. Wethouder Bennie Wijnne had de eer om de symbolische sleutels te overhandigen aan de trotse kopers Julia Schaap, Danny Geurtsen en Milan Tulen.

Wijnne wenste hen veel geluk in hun nieuwe woning. Het complex is speciaal ontwikkeld voor starters. De appartementen hebben één slaapkamer en een gezamenlijke buitenruimte, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten. De woningen zijn compact: tussen de 45 en 48 vierkante meter. De woningen op de begane grond hebben de beschikking over een terras; de bovenwoningen hebben een balkon.

Het project is ontwikkeld door De Bunte Vastgoed Oost uit Ede, gebouwd door Bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen en ontworpen door Boxxis Architecten uit Barneveld. De buitenruimte is bedacht door Bunt Hoveniers uit Nijkerk.

advertentie
advertentie