Vink: ‘Hier passen ook makkelijk duizend nieuwe huizen’

14 jun, 17:00 Wonen
Jan van Uffelen
Afbeelding

BARNEVELD Vink Holding bv uit Barneveld houdt een pleidooi richting de gemeente Barneveld om na te denken over herontwikkeling van het Vink-terrein aan de Valkseweg in Barneveld. ,,Net als op de omgeving van Agruniek Rijnvallei, passen hier ook met gemak zo’n duizend nieuwe huizen. Dat lijkt me interessant genoeg.’’

Dat zegt Jaap Kevelam namens Vink Holding, in reactie op de actuele plannen om op termijn de locatie Rijnvallei te herontwikkelen. ,,Wij hebben ook een interessante plek in de aanbieding.’’ Vink zit sinds de jaren zeventig, in de tijd dat bedrijventerrein De Valk werd gerealiseerd, op een terrein ingeklemd tussen het spoor langs Hertespoor en Wildforster en de Valkseweg. ,,Het hele gebied van ons beslaat in totaal ruim 37.00..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.